مقاله بررسی میزان پایداری امولسیون تهیه شده به وسیله امولسیفایر تویین ۸۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان پایداری امولسیون تهیه شده به وسیله امولسیفایر تویین ۸۰ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان پایداری امولسیون تهیه شده به وسیله امولسیفایر تویین ۸۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان پایداری امولسیون تهیه شده به وسیله امولسیفایر تویین ۸۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان پایداری امولسیون تهیه شده به وسیله امولسیفایر تویین ۸۰ :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف: پایداری امولسیونها با افزودن مواد فعال سطحی افزایش می یابد. از آنجایی که مقدار امولسیفایر مورد استفاده، روش تهیه و دمای نگهداریامولسیون میتواند پایداری امولسیون را تحت تأثیر قرار دهد، این پژوهش به منظور بررسی تأثیر میزان غلظت سورفکتانت، زمان هموژنیزاسیون ودمای نگهداری بر پایداری امولسیون در برابر خامهای شدن طراحی شده است. مواد و روشها: جهت بررسی میزان غلظت و دور هموژنایزر امولسیونهایی با ۰/۵، ۲/۷۵ و ۵ درصد تویین ۸۰ در مدت زمانهای هموژن ۵، ۱۲/۵ و ۲۰ دقیقه تهیه و در نهایت در دماهای ۴، ۲۲ و ۴۰ درجه سانتیگراد نگهداری گردید. از روغن آفتابگردان با غلظت ۴۵ درصد (وزنی/وزنی) برای تهیه امولسیون استفاده شد. طراحی آزمایش با استفاده از نرم افزار design-expert و روش رویه سطح پاسخ انجام گرفت. نتایج و بحث: نتایج حاصل، بیانگر این امر بود که افزایش غلظت تویین ۸۰ می تواند باعث افزایش پایداری امولسیون در برابر خامه ای شدن شود. با توجه به نتایج بدست آمده می توان گفت که کاهش دمای نگهداری، افزایش زمان هموژنیژاسیون و افزایش غلظت تویین ۸۰ باعث افزایش پایداری امولسیون در برابر خامه ای شدن می شوند. نتیجه گیری کلی: نتایج حاصل از پژوهش بیانگر این امر بود که به دلیل بالا بودن غلظت روغن افزایش میزان تویین ۸۰ تا ۵ درصد باعث افزایش پایداری شد اما به طور قاطع نمیتوان گفت که هرچه میزان غلظت امولسیفایر افزایش یابد پایداری نیز زیاد میشود به دلیل اینکه اگر میزان امولسیفایر از حد مشخص بالاتر رود اضافه شدن آن تأثیری بر میزان پایداری نداشته وحتی می تواند داری اثر معکوس بر روی پایداری امولسیون باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.