مقاله اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر عمر انبارمانی گلابی رقم سبری (Pyrus communis cv. sebri)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر عمر انبارمانی گلابی رقم سبری (Pyrus communis cv. sebri) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر عمر انبارمانی گلابی رقم سبری (Pyrus communis cv. sebri)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر عمر انبارمانی گلابی رقم سبری (Pyrus communis cv. sebri)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر عمر انبارمانی گلابی رقم سبری (Pyrus communis cv. sebri) :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

برای حفظ و نگهداری کیفیت، بازار پسندی و تنظیم بازار، نگهداری میوه در سردخانه ضروری است. میوه گلابی یک میوه فرازگرا و حساس بوده و کیفیت و خصوصیات ظاهری آن تحت تأثیر محیط سردخانه قرار می گیرد. این تحقیق به منظور بررسی اثر پلیآمینها و سالیسیلیک اسید بر حفظ کیفیت، خصوصیات تغذیه ای و بازارپسندی گلابی رقم سبری صورت گرفت. در این بررسی میوهها با ۲ نوع پلیآمین اسپرمین و اسپرمیدین و هر یک با ۲ غلظت ۱ و ۱/۵ میلی مولار و ماده سالیسیلیک اسید با دو غلظت ۴ و ۸ میلیمولار به روش غوطهوری به ترتیب به مدت ۳ و ۵ دقیقه تیمار و در سردخانه با دمای ۰/۵ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی حدود ۸۵ درصد نگهداری شدند. اندازه گیری صفات در زمان ها ی ۸ و ۱۶ و ۲۰ هفته پس از انبار صورت گرفت و صفاتی از قبیل سفتی بافت، درصد رطوبت، ویتأمین ث، مواد جامد محلول ، اسیدیته قابل ، تیتراسیون ، تیتراسیونpH و پوسیدگی میوه ها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تیمار پلیآمین باعث حفظ رطوبت در مقایسه با میوههای شاهد گردید. میوههای شاهد در دوره انبارداری میزان پوسیدگی بیشتری را در مقایسه با سایر تیمارها نشان دادند. تیمارهای سالیسیلیک اسید و پلیآمینها توانستند در حفظ سفتی بافت و ویتامین ث میوه های تیمار شده مؤثر باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.