مقاله بررسی اثرمقادیر نیتروژن و ارایش کاشت برخصوصیات کیفی برنج لاین امیدبخش ۳
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرمقادیر نیتروژن و ارایش کاشت برخصوصیات کیفی برنج لاین امیدبخش ۳ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرمقادیر نیتروژن و ارایش کاشت برخصوصیات کیفی برنج لاین امیدبخش ۳ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرمقادیر نیتروژن و ارایش کاشت برخصوصیات کیفی برنج لاین امیدبخش ۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرمقادیر نیتروژن و ارایش کاشت برخصوصیات کیفی برنج لاین امیدبخش ۳ :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی اثرمقادیرمختلف کود اوره و آرایش کاشت برکیفیت برنج O.sativa L ازمایشی به صورت کرت های خرده شده درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی درسه تکرار درموسسه تحقیقات برنج واقع درشهرستان تنکابن انجام شد سه سطح اوره درهکتار ۲۰۰و۲۵۰و۳۰۰ کیلوگرم به عنوان کرت های اصلی و چهارسطح ارایش کاشت ۳۰×۱۱و۳۰×۱۵و۲۰×۲۰و۲۵×۲۵ سانتی متر به عنوان کرت های فرعی درنظر گرفته شد نتایج تجزیه واریانس نشان داد مقادیر مختلف کود اوره بردرجه تبدیل پوسته ودرصد سبوس ۱درصد بردرصدراندمان تبدیل برنج کامل و طول دانه قبل ازپخت ۵ درصد معنی دار است بیشترین درصد راندمان تبدیل طول دانه قبل از پخت درصد پوسته درجه تبدیل و کمترین درصد سبوس مطلوب درسطح کودی ۳۰۰ کیلوگرم و کمترین میزان درصد پوسته مطلوب درسطح کودی ۲۰۰کیلوگرم اوره حاصل شد آرایشهای مختلف کاشت بردرصدبرنج خرده یک درصد و برطول دانه پس از پخت ۵ درصد معنی دار شد بیشترین طول دانه پس ازپخت درآرایش کاشت ۲۵×۲۵ سانتی متر به دست آمد اثرمتقابل اوره ×ارایش کاشت بردرصد برنج خرد ۱ درصد و بردرصد پوسته سبوس برنج کامل درجه تبدیل و طول دانه قبل از پخت ۵ درصد معنی دار شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.