مقاله اثر محلولپاشی گیاهان مادری سویا با نانواکسید آهن بر شاخصهای جوانهزنی و میزان هدایت الکتریکی بذور حاصل


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر محلولپاشی گیاهان مادری سویا با نانواکسید آهن بر شاخصهای جوانهزنی و میزان هدایت الکتریکی بذور حاصل دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر محلولپاشی گیاهان مادری سویا با نانواکسید آهن بر شاخصهای جوانهزنی و میزان هدایت الکتریکی بذور حاصل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محلولپاشی گیاهان مادری سویا با نانواکسید آهن بر شاخصهای جوانهزنی و میزان هدایت الکتریکی بذور حاصل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر محلولپاشی گیاهان مادری سویا با نانواکسید آهن بر شاخصهای جوانهزنی و میزان هدایت الکتریکی بذور حاصل :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور ارزیابی اثر محلولپاشی گیاهان پایه مادری سویا با سطوح مختلف نانواکسیدآهن ۰، ۰/۲۵ ، ۰/۵ ، ۰/۷۵ و ۱ گرم بر لیتر بر شاخصهای جوانهزنی و میزان هدایت الکتریکی بذور حاصل، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار در مزرعه آزمایشی دانشگاه ارومیه اجرا شد. نتایج حاصل از آزمایش نشان میدهد تیمارهای ۰/۵ و ۰/۷۵ گرم بر لیتر در افزایش سرعت جوانهزنی، ضریب سرعت جوانهزنی و شاخص میزان جوانهزنی تفاوت معنیداری باهم نداشتند، ولی با تیمار شاهد تفاوت معنیداری در سطح احتمال ۱% نشان دادند. کمترین میزان هدایت الکتریکی مربوط به بذرهای تیمار۰/۵ گرم بر لیتر نانواکسیدآهن بود که با تیمارشاهد تفاوت معنیداری داشت. توده بذری که میزان کم مواد الکترولیتی تراوش یافته از بذرEC)پایین) را داشته باشد، به عنوان توده بذری با قدرت بالا شناخته میشود و قدرت ظهور و سبز شدن بیشتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.