مقاله تاثیر باکتری های محرک رشد بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه ذرت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر باکتری های محرک رشد بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه ذرت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر باکتری های محرک رشد بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه ذرت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر باکتری های محرک رشد بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر باکتری های محرک رشد بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه ذرت :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه ذرت ، ازمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار درسال زراعی ۱۳۸۸ درازمایشگاه تکنولوژی بذر دانشکده کشاورزی اجرا گردید فاکتورهای مورد بررسی شامل چهار هیبرید ذرتSC-301 DC-370 ،Kenez ، SC-434 و پرایمینگ بذر با سویه های مختلف باکتری در چهار سطح ( باکتری ازوسپیریلیوم سویه کروکوکوم استرین ۵، ازتوباکتر لیپوفروم استرینOF ترکیبی از ازتوباکتر با ازوسپیریلیوم و عدم تلقیح با باکتری به عنوان شاهد ) بودند. نتایج نشان داد که تلقیح بذور با باکتری های محرک رشد اثر معنی داری روی رشد گیاهچه، وزن خشک ریشه چه و ساقه چه، درصد، سرعت و یکنواختی جوانه زنی داشت. در بین ارقام مورد بررسی نیز، از نظر شاخص های جوانه زنی تفاوت های معنی داری وجود داشت . به غیر از تیمار شاهد (عدم تلقیح بذر)، در بقیه موارد با تلقیح بذور شاخص های جوانه زنی افزایش نشان داد. با اینکه با تلقیح بذور با باکتری های محرک رشد وزن خشک گیاهچه، طول ریشه چه و ساقه چه افزایش یافت ولی واکنش نسبت به نوع باکتری متفاوت بود. بذور تلقیح یافته با باکتری ازوسپریلیوم از افزایش در طول ریشه چه، ساقه چه و نسبت ریشه چه به ساقه چه بیشتری در مقایسه با تلقیح با ازتوباکتر و عدم تلقیح برخوردار بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.