مقاله تاثیر شوری بر برخی صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه در ارقام بهاره کلزا Brassica napus L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر شوری بر برخی صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه در ارقام بهاره کلزا Brassica napus L.) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر شوری بر برخی صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه در ارقام بهاره کلزا Brassica napus L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شوری بر برخی صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه در ارقام بهاره کلزا Brassica napus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر شوری بر برخی صفات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه در ارقام بهاره کلزا Brassica napus L.) :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
این آزمایش در سال ۱۳۸۵ به منظور بررسی تاثیر تنش شوری بر پارامترهای فلورسانس کلروفیل، محتوای کلروفیل( کلروفیل ، (chla) aکلروفیل (chlb) b و مجموع کلروفیل a و((chla+b) b و عملکرد دانه در ارقام بهاره کلزا در دانشگاه یاسوج به صورت اسپلیت پلات قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار اجرا گردید. عامل اصلی شامل چهار سطح شوری ۱/۹۲، ۹/۸۷، ۱۹/۶، ۲۱/۹۴ دسیزیمنس بر متر( حاصل از کلریدسدیم و کلریدکلسیم با نسبت ۲۰ به ۱ در محلول هوگلند) و عامل فرعی نیز شامل ۸ رقم کلزای بهاره بود .اندازهگیری پارامترهای فلورسانس کلروفیل بر روی جوانترین برگی که بطور کامل باز شده باشد در دومرحله رویشی و زایشی( ۲۰ روز بعد از گلدهی) انجام گرفت. تغیرات حداقل فلورسانس (FO)، حد اکثرفلورسانس (FM)، ظرفیت فتوشیمیایی فتوسیستم دوم نوری (FV/FM) و بازده فتوسنتزی فتوسیستم دوم (Y) و محتوای کلروفیل نیز اندازه گیری شدند. در سطوح بالای شوری رقم Hyola60 از نظر صفات Fm2 ،chla+b ،chlb ،chla بازده فتوسنتزی فتوسیستم دوم در مرحله زایشی (Y2) و عملکرد دانه نسبت به سایر ارقام میانگین بالاتری داشت. همچنین کمترین میانگین ها برای کلیه صفات بجز (FO2) و (FO1) مربوط به رقم PP-401-15E بود. ارقام با عملکرد بالا دارای FV/FM ,Y و محتوای کلروفیل بالایی بودند . به طور کلی با افزایش شوری میانگین مقادیر FV/FM ،Y ،chla،chlb ،chl a+b ،GYکاهش پیدا کرد ولی بالعکس (FO ) بطور معنی داری افزایش یافت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.