پاورپوینت روش استفاده از متون علمی شیمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت روش استفاده از متون علمی شیمی دارای ۶۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت روش استفاده از متون علمی شیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت روش استفاده از متون علمی شیمی

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت روش استفاده از متون علمی شیمی

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت روش استفاده از متون علمی شیمی :

اسلاید ۱ :

معرفی ACS

بخش انتشارات ACS سعی دارد تا برای اعضا انجمن علمی جهانی یک مجموعه جامع را با کیفیت بالا در ارتباط با شیمی و علوم مرتبط  ارائه دهد.در حال حاضر بیش از ۳۰ مجله و نشریه ویرایش شده توسط این ناشر به صورت تمام متن(fulltext)  ارائه می شود . سالانه در حدود ۱۴۰۰۰۰ صفحه تحقیقاتی هم به صورت نسخه های چاپی و هم به صورت صفحات وبی منتشر می شوند و به همراه این مقدار ۹۰۰۰۰ صفحه اطلاعات نیز در شبکه در دسترس می باشند. با ایجاد ACS Journal Archives در سال ۲۰۰۲ دستیابی به ۳ میلیون صفحه مقالات شیمی که متعلق به سال ۱۸۷۹ به بعد بودند میسر گردید.

انتشارات ACS یکی از بخش های انجمن شیمی آمریکا می باشد. ACS در سال ۱۸۷۶ تاسیس شد و بزرگترین انجمن شیمی می با شد که بیش از ۱۶۳۰۰۰ عضو دارد. ACS تحقیق های دانشگاهی و کنفرانس های علمی را نیز ارائه می نماید.

اسلاید ۲ :

::Citation Find

از منوی کشویی نام نشریه مورد نظر خود را انتخاب و شماره جلد آن را در کادر Vol و شماره صفحه اول را در First Page قرار دهید و جستجو کنید یا با  وارد کردن  عدد (Digital Object Identifier (DOI جستجو کنید.

اسلاید ۳ :

جستجوی مقدماتی(Basic)

در روش جستجوی مقدماتی کلید واژه های مورد نظر خود را با استفاده از عملگرهای and، or و not در کادرهای جستجو وارد کنید.

در این روش شما می توانید فیلدهای جستجو را مشخص کنید  که عبارتند از عنوان مقاله( Title)، نویسنده(Author)، چکیده(Abstract)، عنوان یا چکیده مقاله (Title or Abstract)، در هر جای مقاله(Anywhere in Article) می‌باشد. 

اسلاید ۴ :

جستجوی پیشرفته (Advanced)

با استفاده از امکانات  جستجوی پیشرفته (Advanced) می توانید جستجوی خود را دقیق تر کنید.

درJournals by Name می توانید فقط نشریه یا نشریات خاصی را انتخاب کنید تا جستجوی شما فقط در این نشریات انجام شود( برای انتخاب چند نشریه از shift+click استفاده کنید) یا در  Journals by Subjects با انتخاب موضوعی خاص جستجوی خود را محدود به همان موضوع کنید.

در Timeframe با انتخاب ASAP Articles جستجو در مقالاتی صورت می گیرد که به فرمت الکترونیکی در دسترس می باشند ولی به صورت چاپی منتشر نشده اند، با انتخاب Current + 4 Years جستجو در نشریاتی صورت می گیرد که در ۴ سال اخیر منشر شده اند، با انتخاب Archives جستجوی شما محدود به  مقالاتی می شود  که در سالهای ۱۸۷۹ تا۱۹۹۷منتشر شده اند و با انتخاب All جستجو در تمام نشریات صورت می گیرد.

در Date Range  می توانید از لحاظ زمانی جستجوی خود را محدود به فاصله زمانی خاصی نمایید.

از منوی کشوییSort Results By می توانید مشخص کنید که نتیجه جستجوی شما بر اساس جدید ترین مقاله (Date)، نام نشریات(Journals)  و یا مرتبط ترین مقاله(Relevance) مرتب شود.

از منوی کشویی Results Per Page می توانید تعداد نتایج جستجویی که در هر صفحه نمایش داده می شود را انتخاب کنید.

اسلاید ۵ :

نگاهی به صفحه نتیجه جستجو

در صفحه نتیجه جستجو لیستی از اطلاعات کتابشناختی مقالات بازیابی شده را خواهید دید.

برای ایجاد تغییر در جستجو خود بر روی لینک modify search کلیک کنید و تغییرات مورد نظر را ایجاد کنید.

ز منوی کشوییSort Results By می توانید مشخص کنید که نتیجه جستجوی شما بر اساس جدید ترین مقاله (Date)، نام نشریات(Journals)  و یا مرتبط ترین مقاله(Relevance) مرتب شود و سپس بر روی دکمه Refresh کلیک کنید.

از منوی کشویی  Per Page می توانید تعداد نتایج جستجویی که در هر صفحه نمایش داده می شود را انتخاب کنید و سپس بر روی دکمه Refresh کلیک کنید.

با انتخاب Feedback اگر در نمایش متن کامل مقاله مشکلی وجود دارد یا مشکل دیگری وجود دارد با پر کردن فرمی که در دسترس شما قرار می گیرد این مسئله را به ناشر e-mail می کنید.

با انتخاب TOC لیست مقالات همان شماره نشریه  در اختیار شما قرار می گیرد.

برای اینکه کلید واژه های دیگری را به جستجوی اولیه خود اضافه کنید کلید واژه های مورد نظر خود را در کادر Search within Results  وارد کنید.

اسلاید ۶ :

در صفحه نتیجه جستجو با کلیک کردن بر روی لینک Abstract چکیده مقاله را ملاحظه خواهید نمود  در صفحه چکیده مقاله با کلیک کردن لینک Journal Home Page آن نشریه و لیست مقالات آخرین شماره آن را ملاحظه خواهید نمود، با کلیک کردن Search the Journals به صفحه جستجو باز خواهید گشت،با کلیک کردن PDF version of this article و Full text in pdf متن کامل مقاله به فرمت PDF  در دسترس شما قرار خواهد گرفت و با کلیک کردن Full text in html متن کامل مقاله به فرمت HTML در دسترس شما قرار می گیرد.

در صفحه نتیجه جستجو با کلیک کردن بر روی لینک HTML متن کامل مقاله به فرمت HTML در اختیار شما قرار می گیرد با کلیک کردن لینک Journal Home Page، آن نشریه و لیست مقالات آخرین شماره آن را ملاحظه خواهید نمود، با کلیک کردن Search the Journals به صفحه جستجو باز خواهید گشت، با کلیک کردن لینک Table of Contents لیست مقالات همان شماره نشریه  در اختیار شما قرار می گیرد، با کلیک کردن PDF version of this article  متن کامل مقاله به فرمت PDF  در دسترس شما قرار خواهد گرفت.

متن مقاله به دو فرمت PDF و HTML قابل بازیابی است که فرمت دلخواه خود را انتخاب می کنیم و سپس بر روی لینک request document کلیک کنید.

برای ذخیره کردن متن مقاله اگر مقاله را به صورت PDF مشاهده می کنید بر روی آیکن  کلیک کنید و در صورتی که متن مقاله را به صورت HTML مشاهده می کنید از منوی فایل گزینه Save As  را انتخاب کنید و آنگاه مسیر ذخیره سازی را مشخص کنید.

برای چاپ کردن متن مقاله  اگر مقاله را به صورت PDF مشاهده می کنید بر روی آیکن  کلیک کنید و در صورتی که متن مقاله را به صورت HTML مشاهده می کنید از منوی فایل گزینه print  را انتخاب کنید.

اسلاید ۷ :

مرور(Browse)

با انتخاب دکمه Journals & Magazines از سمت چپ صفحه لیست نشریات را ملاحظه خواهید کرد و با انتخاب نشریه ای خاص لیست مقالات آخرین شماره آن در دسترس شما قرار خواهد گرفت و امکانات زیر نیز در اختیار شما قرار می گیرد:

با انتخاب e-mail alerts دو امکان ASAP Alerts و Table of Contents Alerts در اختیار شما قرار می گیرد که در قسمت آگاهی رسانی(ALERT) توضیح داده شده است.

با کلیک دکمه Articles ASAP لیست مقالاتی که به صورت الکترونیکی در دسترس می باشند ولی هنوز به صورت چاپی منتشر نشده اند در اختیار شما قرار می گیرد.

با انتخاب دکمه Search the Journals به صفحه جستجو باز خواهید گشت.

با انتخاب back issues لیست مقالات آخرین شماره آن در دسترس شما قرار خواهد گرفت و همچنین امکان انتخاب شماره های دیگر این نشریه نیز وجود دارد.

اسلاید ۸ :

آگاهی رسانی(ALERT)

با انتخاب دکمه sign up for email alerts از بالای صفحه  دو امکان ASAP Alerts و Table of Contents Alerts در اختیار شما قرار می گیرد.

۱-ASAP Alerts:

با انتخاب REGISTER FOR ASAP ALERTS فرمی در اختیار شما قرار می گیرد و  با پر کردن این فرم و انتخاب نشریات مورد علاقه خود و کلیک کردن دکمه SUBMIT FORM به محض اینکه مقاله جدیدی به صورت الکترونیکی در دسترس قرار گیرد e-mail به شما ارسال خواهد شد که عنوان مقاله، نویسنده، نام نشریه و تاریخ چاپ الکترونیکی آن و link مستقیم به متن کامل مقاله را در اختیار شما قرار می دهد لازم به ذکر است که این نشریات هنوز به صورت چاپی منتشر نشده اند و روزانه یا هفتگی با توجه به انتخاب خودتان e-mail ارسال می شود.

با انتخاب UNSUBSCRIBE OR MODIFY REGISTRATION  فرمی در اختیار شما قرار می گیرد که می توانید اطلاعات مورد نظر خود را حذف و یا تغییر دهید.

۲-Table of Contents Alerts:

با انتخاب  REGISTER FOR TOC ALERTS  فرمی در اختیار شما قرار می گیرد و  با پر کردن این فرم و انتخاب نشریات مورد علاقه خود به محض اینکه به محض اینکه  شماره جدید نشریات  به صورت الکترونیکی در دسترس قرار گیرد e-mail به شما ارسال خواهد شد  که عنوان مقاله ، نویسنده، نام نشریه و شماره صفحات آن و link مستقیم به متن کامل مقاله را در اختیار شما قرار می دهد.

با انتخاب UNSUBSCRIBE OR MODIFY REGISTRATION  فرمی در اختیار شما قرار می گیرد که می توانید اطلاعات مورد نظر خود را حذف و یا تغییر دهید.

اسلاید ۹ :

عملگرها

and : برای ترکیب دو مفهوم می آید و هر وقت بین دو کلید واژه در عبارت جستجو قرار گیرد، رکوردهایی را بازیابی می کند که هر دو کلید واژه را با هم داشته باشد.
or : برای ترکیب کلیدواژه های مشابه به کار می رود و و رکوردهایی را بازیابی می کند که یک یا هر دو کلید واژه را در خود داشته باشد.

not : برای جدا کردن و کنار گذاشتن یک کلید واژه به کار می رود و هر وقت بین دو کلید واژه به کار رود، رکوردهایی را بازیابی می کند که کلید واژه اول را داشته باشد ولی کلید واژه دوم را نداشته باشد.

:با اضافه کردن این کاراکتر به پایان کلیدواژه یا کلیدواژه ها ، کلیه کلمه هایی که از لحاظ املایی ریشه یکسانی با کلید واژه مربوطه دارند بازیابی می شوند .

مثال: با جستجوی کلیدواژه *Behav کلمات behaviour, behavioural نیز بازیابی می شوند.

(): در مواردی که از چند عملگر همزمان برای جستجو استفاده می شود و یا مقدم و موخر بودن این عملگرها برای نتیجه جستجویتان اهمیت داشته باشد استفاده می شود.
” “: زمانی که بخواهید یک عبارت دقیقا جستجو شود از این عملگر استفاده می کنید.

اسلاید ۱۰ :

معرفی Royal Society of Chemistry

انجمن سلطنتی شیمی انگلستان یک انجمن علمی (اجتماعی حرفه ای) در انگلستان با هدف “پیشروی در علوم شیمیایی” می باشد. سازمان پژوهش های علمی انجام می دهد، که کتاب، ژورنال و پایگاههای اطلاعاتی منتشر می کند. کنفرانس ها، سمینارها و کارگاه هایی را نیز برگزارمی کند.

این انجمن در سال ۱۹۸۰ از ترکیب انجمن شیمی، موسسه سلطنتی شیمی، انجمن فاراده و انجمن شیمی تجزیه شکل یافته است.

انجمن یک ناشر غیرانتفاعی می باشد. همچنین دارای یک کتابخانه بزرگ است که, پوشش اصلی آن شیمیایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.