مقاله مطالعه ساختارهای ترشح کننده اسانس در اندام میوه گیاه دارویی Biebersteiniamultifida DC


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه ساختارهای ترشح کننده اسانس در اندام میوه گیاه دارویی Biebersteiniamultifida DC دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ساختارهای ترشح کننده اسانس در اندام میوه گیاه دارویی Biebersteiniamultifida DC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ساختارهای ترشح کننده اسانس در اندام میوه گیاه دارویی Biebersteiniamultifida DC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ساختارهای ترشح کننده اسانس در اندام میوه گیاه دارویی Biebersteiniamultifida DC :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

جنس بیبرستشینیا متعلق به تیره ژرانیاسه می باشد. تیره شمعدانی شامل ۱۲ جنس و ۴۳۰ گونه است که ۱۰۰ گونه ی آن را ژرانیوم تشکیل می دهد. گیاهانی یکساله یا چند ساله و پایا هستند. دارای ریشه ضخیم و غده ای می باشند. گل آذین در اصل گرزن دو سویه است. انتشار جغرافیایی آن سواحل شمالی، تهران و اطراف آذربایجان، تبریز، اشترانکوه، بخش مرکزی، کوهرنگ، البرز، دماوند، شیراز، شرق مشهد و اطراف نیشابور است. (قهرمان، ۱۳۷۱). شکل کلی ریشه های غده ای تقریبا دوک مانند است. جهانیانی نشان داد که ریشه گیاه B.multifidaDC از خانواده ژرانیاسه یک گیاه بومی در ایران است که استفاده مناسبی در درمان ماهیچه اسکلتی دارد. اثر عصاره ریشه در مطالعاتی برای تحریک ورم کارزینان با فرمالین تست ش د. آلکالوئیدهای کینازولیتی در گیاهان متعددی از جمله Peganum harinal, B. multifida DC وجود دارد. برخی از آنها دارای خاصیت کاهندگی فشار خون، ضد دردی وجود دارد. برخی از آنها دارای خاصیت کاهندگی فشار خون، ضد دردی، تحریک سیستم ایمنی و اثر شل کنندگی قوی نای می باشند. (Jahaniani2002). Kalogeiera و همکاران نشان دادند که حجم و ترکیبات اسانس در برگ های تازه Pelarguniumradula cav از خانواده ژرانیاسه مورد بررسی قرار گرفت اسانس بوسیله تقطیر با آب و آنالیز بوسیله جی سی مس از اندام رویشی گیاه انجام شد. از ترکیبات اصلی اسانس ژرانیول ۵۰/۵-۴۰/۵% است. مونوترپنهای دیگری شامل منتون- سیترنول- ژرانیل فرمات است. (Kalogeiera، ۲۰۰۱). تمدن جدید و تکنولوژی هایی که هدف آنها ایجاد رفاه برای بشر بوده نه نتوانسته اند ما را مستقل از طبیعت سازند بلکه وابستگی ما را به طبیعت و عوامل طبیعی صد چندان نموده است. در بین امکانات طبیعی خداداد، وابستگی انسان به گیاه جایی ویژه دارد، زیرا اساس تغذیه بشر مستقیم و غیر مستقیم منشا گیاهی داشته است. (پاک فطرت، ۱۳۷۴).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.