مقاله اثر سطوح مختلف تفاله خشک صنایع ماءالشعیر بر روی عملکرد مرغهای مادر گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سطوح مختلف تفاله خشک صنایع ماءالشعیر بر روی عملکرد مرغهای مادر گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف تفاله خشک صنایع ماءالشعیر بر روی عملکرد مرغهای مادر گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف تفاله خشک صنایع ماءالشعیر بر روی عملکرد مرغهای مادر گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف تفاله خشک صنایع ماءالشعیر بر روی عملکرد مرغهای مادر گوشتی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
برای بررسی اثر سطوح مختلف تفاله خشک صنایع ماءالشعیر آزمایشی با چهار تیمار شامل : ۲۰ ، ۱۵ ، ۰ و ۲۵ درصد تفاله خشک در جیره غذایی و چهار تکرار در هر تیمار هر تکرار دارای ۱ خروس و ۵ مرغ مادر گوشتی از سویه راس در قالب طرح کاملا تصادفی طراحی گردید . طول دوره آزمایش ۵ ماه و پرندگان به آب و خوراک دسترسی آزاد داشتند . در پایان عملکرد از نظر تولید تخم مرغ، وزن تخم مرغ، مصرف خوراک، وزن پوسته تخم مرغ، باروری و قابلیت جوجه درآوری تخم مرغهای بارور مورد اندازه گیری قرار گرفت . نتایج نشان داد که تعداد تخم مرغهای تولیدی به ازاء مرغهای زنده در یک روز در سطح ۲۵ درصد بطور معنی داری ) P<0/05) نسبت به سطوح ۱۵ ، ۰ و ۲۰ درصد پایینتر است . با افزایش سطوح ضایعات در جیره بطور معنی داری ) P<0/05) افزایش در وزن تخم مرغ به ازاء هر مرغ و مصرف خوراک در هر پرنده پدید آمد . از نظر نسبت وزن پوسته به وزن تخم مرغ هیچگونه تفاوت معنی داری ) P>0/05) بین تیمارهای مختلف مشاهده نگردید . به نظر میرسد این تغییرات مرتبط با تغذیه تفاله خشک صنایع ماءالشعیر باشد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.