مقاله استفاده از سرم های اشعه دیده با پرتوی گاما تولید شده از منبع کبالت ۶۰ در تولید واکسن کشت سلولی تیلریوز


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از سرم های اشعه دیده با پرتوی گاما تولید شده از منبع کبالت ۶۰ در تولید واکسن کشت سلولی تیلریوز دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از سرم های اشعه دیده با پرتوی گاما تولید شده از منبع کبالت ۶۰ در تولید واکسن کشت سلولی تیلریوز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از سرم های اشعه دیده با پرتوی گاما تولید شده از منبع کبالت ۶۰ در تولید واکسن کشت سلولی تیلریوز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از سرم های اشعه دیده با پرتوی گاما تولید شده از منبع کبالت ۶۰ در تولید واکسن کشت سلولی تیلریوز :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

کبالت ۶۰ فلز رادیواکتیویاست که از منابع خاص جهت تولید اشعه گاما به منظور استفاده در موارد متعددی از قبیل رادیوتراپی، استریلیزاسیون وسایل پزشکی و مواد غذایی می باشد. یکی از مهمترین موارد استفاده از آن در تهیه فراورده های بیولوژیک، تیمار سرم های حیوانی می باشد که بهطور مستقیم در تهیه فراورده و یا به طور غیر مستقم در تهیه محیط های کشت سلولی مورد استفاده قرار میگیرد. بدلیل حضور برخی عوامل بیماری زا و غیر بیماریزا بالاخص ویروس ها و مایکوپلاسماها در سرم های حیوانی و ریز بودن سایز انها لازم است فرایندی جهت حذفاین ارگانیسم ها، بدو ن اثر گذاری بر کیفیت فیزیکی و شیمیایی سرم ضروری به نظر می رسد. از این رو بیش ازپنج سال است که استفاده از پرتوگامادر استریلیزاسیون سرم های مورد استفاده در تولید محیط های کشت سلولی در بخش تک یاخته شناسی موسسه رازی به کار گرفته شده استروش کار بدین ترتیب است که پس از خونگیری از گاو و جداسازی سرم اولیه، سرم بدست آمده سانتریفوژ شده و مایع روئیاز فیلترهای غشائی عبورداده شده و پس از بسته بندی مناسب و ارسال به مرکز انرژی اتمی تهران تحت تاثیر پرتو گاما قرار گرفتند. بعد از انجام پرتودهی آزمایش های باکتری شناسی، ویروس شناسی و سرولوژی از نمونه ها جهت ارزیابی اثر پرتودهیصورت گرفت. نتایج این بررسی نشان داد که از نظر میکروبی بعد از پرتودهی گاما، اثری از ارگانیسم های پاتوژنو غیر پاتوژن یافت نشده، در حالیکه کییت فیزیکی و شیمیایی نمونه هایسرم و فرآورده بیولوژیکی حاصل از آن کاملا مطلوب می باشد. از دیگر مزایای روش پرتودهی گاما،وسیع الطیف بودن اثر آن می باشد که سیستم تولید واکسن را از بکارگیری روش های محدود و خاص جهت حذف ارگانیسم های ویژه بی نیاز ساخته است.لذا این روش جهت کاربرد در تولید فراورده های بیولوژیک مناسب می ابشد. نتایح بکارگیری این روش استریلیزاسیون در تولید بیش از دو میلیون دوز واکنس تیلریوز گاوی تهیه شده در طی پنج سال اخیر و ارسال آن به منظور استفاده در صنعت دامداری و کسب نتایج موفق آن حاکی از مثبت بودنروش مذکور در بعد عملی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.