مقاله خصوصیات فیزیکی دانه آفتابگردان رقم دانه ریز مشهدی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خصوصیات فیزیکی دانه آفتابگردان رقم دانه ریز مشهدی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خصوصیات فیزیکی دانه آفتابگردان رقم دانه ریز مشهدی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات فیزیکی دانه آفتابگردان رقم دانه ریز مشهدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خصوصیات فیزیکی دانه آفتابگردان رقم دانه ریز مشهدی :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
در این تحقیق خصوصیات فیزیکی دانه آفتابگردان بر اساس محتوای رطوبتی آن سنجیده شد . در محتوای رطوبتی ۶/۲% (بر مبنای تر)، طول، عرض، ضخامت و جرم میانگین هر دانه به ترتیب برابر با ۱۲/۰۳ ، ۵/۸۱ ، ۳/۴۶ میلی متر و ۰/۰۷۱ گرم و برای مغز به ترتیب برابر با ۹/۶۶ ، ۴/۲۵ ، ۲/۳۱ میلی متر و ۰/۰۵۲ گرم بود. قطر متوسط هندسی دانه و کرویت آن به ترتیب برابر با ۶/۱۸میلی متر و ۰/۵۱ بود . هم چنین مقادیر مربوطه برای مغز ۴/۵۴ میلی متر و ۰/۴۷ بود. در محدوده محتوای رطوبتی بین ۶/۷% تا ۱۷/۵% تا ۱۷/۵ % (بر مبنای تر)، چگالی توده دانه ها از ۴۱۷/۵ تا ۳۷۹کیلوگرم بر مترمکعب کاهش یافت در حالی که چگالی حقیقی از ۶۴۴/۶ تا ۷۸۰/۲ کیلوگرم بر مترمکعب و تخلخل از ۳۷/۲ تا ۵۱/۴ افزایش یافتند. در محدوده ی محتوای رطوبتی مشابه، زاویه استقرار استاتیکی از ۲۳/۲۷ تا۲۳/۲۷تا ۳۹/۹۴ و ضریب اصطکاک استاتیکی از ۰/۲۸ تا ۰/۵۱ افزایش یافتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.