مقاله ارزیابی کمی میزان تأثیر مالچ گیاهی بر تقلیل تبخیر طی دوره رشد نخود


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کمی میزان تأثیر مالچ گیاهی بر تقلیل تبخیر طی دوره رشد نخود دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کمی میزان تأثیر مالچ گیاهی بر تقلیل تبخیر طی دوره رشد نخود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کمی میزان تأثیر مالچ گیاهی بر تقلیل تبخیر طی دوره رشد نخود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کمی میزان تأثیر مالچ گیاهی بر تقلیل تبخیر طی دوره رشد نخود :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

کاهش تلفات آب به صورت تبخیر توسط مالچ گیاهی می‌تواند افزایش عملکرد گیاهان دیم را به دنبال داشته، و یکی از راه کارهای مهم برای مقابله با بحران کمبود به شمار می‌آید. در مناطق مختلف، کاهش تبخیر آب بر اثرمالچ گیاهی یکسان نیست. این امر ناشی از تنوع اقلیمی در مناطق مختلف کشور می‌باشد. در این بررسی، هدف به یافتن میزان تقلیل تبخیر بر اثر بقایای ذرت (۵/۳ تن در هکتار) طی دوره رشد و نمو نخود دیم معطوف گردید. بدین منظور، مدل CYRUS با ایجاد تغییراتی به زبان Qbasic برنامه نویسی شد و برای آمارهواشناسی روزانه درازمدت (۳۹ تا ۴۴ سال) ۵ منطقه از ایران به اجرا درآمد. نتایج نشان داد که طی دوره کاشت تا سبز کردن گیاه نخود در مشهد و کرمانشاه، مالچ گیاهی ذرت باعث می‌شود که تبخیر به مقدار ۲۴% تنزل یابد. در اصفهان، شیراز و تبریز، این کاهش به حدود ۳۵ تا ۳۷ درصد رسید. دامنه تنوع بین مناطق مورد ارزیابی از لحاظ میزان کاهش تبخیر طی دوره سبز کردن تا گلدهی نخود، بسیار چشمگیر بود. کمترین مقدار آن حدود ۵۵/۲% بدست آمد که مربوط به تبریز بود. در مقابل، بزرگترین کاهش (۷۳/۴۰%) به کرمانشاه اختصاص داشت. طی دوره گلدهی تا شروع غلاف دهی نخود در اصفهان، شیراز، کرمانشاه، تبریز و مشهد، به ترتیب مقادیر ۲۷، ۴۶، ۱۳، ۳۸ و ۳۷ درصد کاهش بدست آمد. خروجی مدل مذکور برای دوره غلاف دهی تا پر شدن غلاف، نشانگر حدود ۸۱/۱۲ (در اصفهان) تا ۸۹/۴۶ درصد (شیراز) کاهش بود. دامنه تغییرات کاهش تبخیر در دوره پرشدن غلاف تا زرد شدن غلاف، به ۸۶/۲۲ تا ۴۹/۵۵ درصد رسید. طی دوره زرد شدن تا رسیدگی قابل برداشت، کمترین کاهش در شیراز، و بیشترین کاهش در کرمانشاه بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.