مقاله تأثیر زمان نشاکاری و دمای پوشش گیاهی بر صفات ریختی و عملکرد دانه در رقمهای مختلف برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر زمان نشاکاری و دمای پوشش گیاهی بر صفات ریختی و عملکرد دانه در رقمهای مختلف برنج دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر زمان نشاکاری و دمای پوشش گیاهی بر صفات ریختی و عملکرد دانه در رقمهای مختلف برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر زمان نشاکاری و دمای پوشش گیاهی بر صفات ریختی و عملکرد دانه در رقمهای مختلف برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر زمان نشاکاری و دمای پوشش گیاهی بر صفات ریختی و عملکرد دانه در رقمهای مختلف برنج :
تعداد صفحات :۲۴
با توجه به اهمیت صفات ریختی (مورفولوژیک)، دمای پوشش گیاهی و ارتباط آنها با عملکرد دان رقمهای برنج، آزمایشی بهصورت کرتهای خردشده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ در مزرع پژوهشی دانشکد علوم کشاورزی دانشگاه گیلان انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل سه زمان نشاکاری (۱۵ اردیبهشت، ۳۰ اردیبهشت و ۱۵ خرداد) در کرتهای اصلی و شش رقم برنج (هاشمی، سنگ جو، علیکاظمی، درفک، خزر و گوهر) در کرتهای فرعی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که با تأخیر در زمان نشاکاری، شمار پنجه بارور در بوته در سال اول و دوم به ترتیب تا ۴/۶ و ۱/۶ پنجه بارور و شاخص سطح برگ بهطور معناداری تا ۶/۱ و ۵۱/۱ به ترتیب در سال اول و دوم آزمایش و سرعت پنجهزنی تا ۰۸/۰ پنجه در روز کاهش یافت. نتایج نشان داد که رقم خزر در سال اول و دوم به ترتیب با ۶۹/۲ و ۱۱/۳ درج سلسیوس، بیشترین تفاوت دمای پوشش گیاهی با محیط را داشت و دمای پوشش گیاهی کمتری نسبت به محیط داشت. نتایج این پژوهش نشان داد که با تأخیر در زمان کاشت، عملکرد دان بیشتر رقمهای برنج بهطور معنیداری کاهش یافت. به نظر میرسد رقم خزر با حفظ شمار پنج بارور در مترمربع و داشتن دمای پوشش گیاهی پایینتر نسبت به دیگر رقمهای در زمانهای نشاکاری مختلف، توانست پایداری (ثبات) عملکردی خود را در شرایط نامساعد محیطی همچون دمای میانگین بالا و دریافت کمتر دما و تابش تجمعی در طول دور رشد بهویژه دور پر شدن دانه حفظ کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.