مقاله مدیریت استرس در شرایط بحرانی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت استرس در شرایط بحرانی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت استرس در شرایط بحرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت استرس در شرایط بحرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت استرس در شرایط بحرانی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

بحران واقعه فاجعه آمیز و ناگهانی است که وضعیت عادی ار تحت تاثر قرار داده باعث از دست رفتن میزان زیادی از منابع اعم از افراد ، امکانات و ;.می شود. در یک فاجعه تفاوت بسیای بین مجروحان و منابع و تجهیزات وجود دارد. این مسئله باعث از هم گسیختگی جامعه و موسسات پزشکی می شود. در بحران ها دو گروه در معرض استرس ها و آسیب روحی فراوان قرار دارند:
۱- بحران دیده ها : افرادی که فاجعه برای آنها به صورت ناگهانی ایجاد شده است. این افراد معمولا یا دچار صدمه جسمی شده اند. و یا این که آسیب جسمی ندیده اندولی هر دو دسته این گروه هدچار آسیب های روحی به شکل خفیف تا شدید خواند شد.
۲- افرادی که جهت امداد رسانی و کمک به مناطق بحران زده می روند. (اعضای کارد درمانی – پزشکان – پرستاران – پرسنل اورژانس – آت نشانان – نیروهای انتظامی و ;.)
بحث
تقریبا تمام مردم بحران زده دچاراسترس ، اضطراب و هراس می شوند. بسیاری احساس بی ثباتی ، تعریق شدید و گیجی می کنند و از تحریک پذیری، بی قراری خستگی ، کابوس های شبانه و ;. رنج می برند. ناظران فاجعه اغلب دچار هراس اضطراب ، احساس گناه ، افسردگیو احساس جدایی می شوند. شناخت بحران و مساله ارزیابی اطلاعات ، بررسی اخبار مربوطه ، توجه به امکانات و توانمندی موجود ، پیش دستی در مقابل شایعات ، ارزیابی راه حل های موجود و نهایتا انتخاب بهترین راه از وظایف اصلی مدیریت بحران است. برخورد نماسب به منظور کاهش استرس و مدیریت استرس در فجایعو بحران ها حائز اهمیت است مدیریت استرس در بحران ها موارد زیر را رد بر دارد:۱- آموزش برخورد با استرس پیش از وقوع حادثه ۲- حمایت در صحنه حادثه۳- خدمات حمایت در فجایع ۴-درد دل کردن ۵- سرویس های پیگیر ۶- حمایت از خانوده ۷- برنامه های بیرون از اجتماع ۸- برنامه های مرفح و سالم . چرخه مدیریت بحران به طور کلی ۴ مرحله را برای دخالت در حوادث غیر مترقبه مد نظر قرار داده که بررسی و بکارگیری آن باعث تحمل مشکلات ناشی از حوادث برای انسان ها شده است که عبارتند از پیش گیری آمادگی ارائه خدمات اضطراری و سازماندهی که این چهار مرحله می تواند در ۳ حالت قبل ، حین و بعد از حادثه نقش محوری ایفا کند.
نتیجه گیری:
برای هر گروه از افراد بحارن دیده در برحان ها و فجایع باید برنامه منظم و اصولی به منظور کاهش و کنترل استرس انجام داد. این برنامه ها بسته به شرایط منطقه بحران زده متفاوتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.