مقاله ارزیابی همبستگی بین صفات کمی و درصد پروتئین بذرارقام گندمهای ایرانی و استرالیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی همبستگی بین صفات کمی و درصد پروتئین بذرارقام گندمهای ایرانی و استرالیایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی همبستگی بین صفات کمی و درصد پروتئین بذرارقام گندمهای ایرانی و استرالیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی همبستگی بین صفات کمی و درصد پروتئین بذرارقام گندمهای ایرانی و استرالیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی همبستگی بین صفات کمی و درصد پروتئین بذرارقام گندمهای ایرانی و استرالیایی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی همبستگی بین صفات کیفی و درصد پروتئین بذرگندمدر۲۲ رقم ایرانی و ۳ رقم استرالیایی ازمایشی درقالب بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار مورد ارزیابی قرارگرفت صفات مورد مطالعه شامل وزن هزاردانه ارتفاع سنبله تعدادسنبلچه درسنبله طول و عرض بذر و درصد پروتئین بودند نتایج همبستگی نشان داد که درصد پروتئین همبستگی منفی و معنی داری با عرض بذر و وز ن هزاردانه دارد رگرسیون چندمتغیره براساس روش گام به گام نشان داد که صفت عرض دانه ۷۰درصد ازتغییرات درصد پروتئین را توجیه می کند تجزیه خوشه ای براساس روش وارد صفات را به دو گره منتسب کرد بطوریکه ارقام استرالیایی دریک گروه متفاوت نسبت به سایرارقام قرارگرفتند میانگین درصد پروتئین درارقام استرالیایی به طور معنی داری بیشتر ازارقام ایرانی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.