مقاله تولید مقایس های اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس نیشکر به روش تخمیر در بستر جامد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید مقایس های اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس نیشکر به روش تخمیر در بستر جامد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید مقایس های اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس نیشکر به روش تخمیر در بستر جامد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید مقایس های اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس نیشکر به روش تخمیر در بستر جامد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید مقایس های اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس نیشکر به روش تخمیر در بستر جامد :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این تحقیق برای تولید اسید سیتریک به روش تخمیر در بستر جامد با استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر ۵۰۱۰ ATCC ) PTCC 9142 ) مقایسه ای بین دو سوبسترای کاه گندم و باگاس نیشکر انجام گرفت . فاکتورهای مؤثر در تولید اسید سیتریک از کاه گندم یا و رطوبت اولیه محیط کشت، غلظت اولیه قند، میزان تلقیح، سن اسپور، درصد متانول و منبع pH باگاس نیشکر در بستر جامد از قبیل ازت (افزوده شده به محیط کشت )، دما و زمان تخمیر، نوع حلال و زمان اعمال بخار مورد بررسی قرار گرفتند . با توجه به داد ههای حاصل از آزمایشات بهینه سازی بیشترین تولید اسیدسیتریک ۴۷ گرم به ازای هر کیلوگرم کاه خشک و۹۴/۵گرم به ازای هر کیلوگرم باگاس نیشکر خشک به دست آمد. راندمان تولید بر مبنای مقدار قند قابل تخمیر برای کاه گندم و باگاس نیشکر به ترتیب برابر با ۹۳ % و ۹۷% تعیین شد. بیشترین میزان بهر هدهی برای سوبستراهای کاه و باگاس به ترتیب به مقادیر ۱۱/۲۱ و ۲۲/۲۲(g/kg.day)رسید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.