مقاله تولید مقایس های اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس نیشکر به روش تخمیر در بستر جامد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید مقایس های اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس نیشکر به روش تخمیر در بستر جامد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید مقایس های اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس نیشکر به روش تخمیر در بستر جامد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید مقایس های اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس نیشکر به روش تخمیر در بستر جامد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید مقایس های اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس نیشکر به روش تخمیر در بستر جامد :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

در این تحقیق برای تولید اسید سیتریک به روش تخمیر در بستر جامد با استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر ۵۰۱۰ ATCC ) PTCC 9142 ) مقایسه ای بین دو سوبسترای کاه گندم و باگاس نیشکر انجام گرفت . فاکتورهای مؤثر در تولید اسید سیتریک از کاه گندم یا و رطوبت اولیه محیط کشت، غلظت اولیه قند، میزان تلقیح، سن اسپور، درصد متانول و منبع pH باگاس نیشکر در بستر جامد از قبیل ازت (افزوده شده به محیط کشت )، دما و زمان تخمیر، نوع حلال و زمان اعمال بخار مورد بررسی قرار گرفتند . با توجه به داد ههای حاصل از آزمایشات بهینه سازی بیشترین تولید اسیدسیتریک ۴۷ گرم به ازای هر کیلوگرم کاه خشک و۹۴/۵گرم به ازای هر کیلوگرم باگاس نیشکر خشک به دست آمد. راندمان تولید بر مبنای مقدار قند قابل تخمیر برای کاه گندم و باگاس نیشکر به ترتیب برابر با ۹۳ % و ۹۷% تعیین شد. بیشترین میزان بهر هدهی برای سوبستراهای کاه و باگاس به ترتیب به مقادیر ۱۱/۲۱ و ۲۲/۲۲(g/kg.day)رسید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.