مقاله بررسی ریخت سنجی فوک دریای خزر در محدوده ساحل بندر انزلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ریخت سنجی فوک دریای خزر در محدوده ساحل بندر انزلی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ریخت سنجی فوک دریای خزر در محدوده ساحل بندر انزلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ریخت سنجی فوک دریای خزر در محدوده ساحل بندر انزلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ریخت سنجی فوک دریای خزر در محدوده ساحل بندر انزلی :

تعداد صفحات :۱۱

فوک دریای خزر تنها گونه پستاندار این دریا از تیره Phocidae است که در س تا سر دریای خزر حضور دارد اما حضور آن در بخشهای شمالی , یعنی جائیکه پوشش یخی محیط مناسب تولید مثل را فراهم می کند , بارزتر است. مهاجرت به بخشهای جنوبی خزر, به دلیل شرایط تغذیه ای و دمای مناسب در فصول بهار و تابستان انجام می شود که برای جبران انرژی از دست رفته مهم است.
این مطالعه در محدوده ساحل بندر انزلی روی لاشه هایی که در طی ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۶ به ساحل آمده بودند انجام شد. بیشترین طول بدن ۱۴۸ سانتیمتر و کمترین طول بدن ۶۹ سانتیمتر بود. میانگین طول فیلیپر جلویی ۷/۱۵ سانتیمتر و میانگین طول فیلپر عقبی ۶/۲۲ سانتیمتر اندازه گیری شد. طول دم از ۴ تا ۱۲ سانتی متر متغیر بود. همچنین از ۱۵ متغیر جمجمه اندازه گیری شده بیشترین طول جمجمه ۴۲/۱۸ سانتیمتر , پهنای ماستوئید بین۹۹/۷ تا ۹۳/۹ و بیشترین ضریب تغییرات در متغیرهای بینی مشاهده گردید. دو مولفه اول از PCA متغیرهای جمجمه حدود ۶/۹۳ درصد واریانس را به خود اختصاص داده بودند.
برسی محتویات معده نمونه ها نشان داد که در این حوضه عمدتاً از شگ ماهیان و کپور ماهیان تغذیه می کنند. همچنین دو نمونه جنین در کالبد گشایی لاشه هایی که به ساحل آمده بودند مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.