مقایسه به دام اندازی رادیکال آزاد DPPHتوسط آسکوربیک اسید و عصاره های آبی و متانولی هسته سیب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه به دام اندازی رادیکال آزاد DPPHتوسط آسکوربیک اسید و عصاره های آبی و متانولی هسته سیب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه به دام اندازی رادیکال آزاد DPPHتوسط آسکوربیک اسید و عصاره های آبی و متانولی هسته سیب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه به دام اندازی رادیکال آزاد DPPHتوسط آسکوربیک اسید و عصاره های آبی و متانولی هسته سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه به دام اندازی رادیکال آزاد DPPHتوسط آسکوربیک اسید و عصاره های آبی و متانولی هسته سیب :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
پس از جمع آوری هسته سیب در سایه و مجاورت هوا خشک شده و سپس با آسیاب بصورت پودر درآمد. پس از انجام عمل عصاره گیری به روش دم کردن و سوکسله، وزن عصارهها تعیین شد که ۰/۸۶ گرم عصاره متانولی از ۱۲ گرم و ۰/۶۷ گرم عصاره آبی از ۲۰ گرم پودر هسته خشک شده تهیه شد. عصاره گیری با روش سوکسله از حلال متانول و عصاره گیری آبی با روش دم کردن از هسته سیب انجام شد. تستهایی جهت تعیین مهارکنندگی رادیکال آزاد بر روی عصاره متانولی و آبی انجام شد. راندمان استخراج عصارههای متانولی و آبی هسته سیب توسط روش سوکسله و دم کردن به ترتیب %۵/۵۸ و %۴/۳۰ را نشان می دهد. Ic50 عصاره های متانولی و آبی عصاره هسته سیب برای عصارههای متانولی (۲۶/۸۱) و آبی((۱۸/۷۶ میکروگرم بر میلی لیتر تعیین شد در حالی که این پارامتر برای آسکوربیک اسید (۱/۱۰) میکروگرم بر میلی لیتر بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.