بررسی سخت کاری سطحی آلیاژ GGG-60 با استفاده از لیزر دیودی، در حالت های موازی و عمود بر جهت آرایه های دیود دستگاه لیزر


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سخت کاری سطحی آلیاژ GGG-60 با استفاده از لیزر دیودی، در حالت های موازی و عمود بر جهت آرایه های دیود دستگاه لیزر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سخت کاری سطحی آلیاژ GGG-60 با استفاده از لیزر دیودی، در حالت های موازی و عمود بر جهت آرایه های دیود دستگاه لیزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سخت کاری سطحی آلیاژ GGG-60 با استفاده از لیزر دیودی، در حالت های موازی و عمود بر جهت آرایه های دیود دستگاه لیزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سخت کاری سطحی آلیاژ GGG-60 با استفاده از لیزر دیودی، در حالت های موازی و عمود بر جهت آرایه های دیود دستگاه لیزر :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

چدن داکتیل گرافیت کروی GGG-60 در ساخت قالب های کشش عمیق مورد استفاده در شکل دهی قطعات بدنه خودرو کارایی گسترده ای دارد و معمولا نواحی سطحی در معرض سایش آن به روش القایی تحت عملیات سخت-کاری سطحی قرار می گیرد. اخیرا با پیشرفت تکنولوژی و در راستای بهبود کیفیت و افزایش دقت ابعادی سطح سخت شده و کاهش مراحل فرایند آماده سازی قالب ها، به استفاده از روش سخت کاری سطحی به وسیله ی لیزر روی آورده شده است. در این پژوهش پس از تعیین حالت بهینه سخت کاری بر روی آلیاژ هدف، سخت کاری بر روی سطح آلیاژ در شرایط یکسان کاری با لیزر دیودی در دو حالت موازی جهت آرایه های دیود و عمود بر جهت آرایه-های دیود دستگاه لیزر انجام گرفته است و نتایج بدست آمده بررسی و مقایسه شده است. در سخت کاری با لیزر دیودی در حالت موازی بودن جهت حرکت پرتو لیزر با جهت آرایه های دیود دستگاه لیزر، در ناحیه سخت شده شاهد ذوب سطحی بودیم و حداکثر عمق و عرض ناحیه سخت شده به ترتیب ۱/۱۵ و ۷/۳ میلی متر بود. همچنین میانگین عدد ریزسختی در راستای عمق و عرض ناحیه سخت شده برابر ۱۱۵۰ ویکرز بدست آمد. در ادامه ی کار برای نمونه دومی که جهت حرکت پرتو لیزر عمود بر جهت آرایه های دیود دستگاه لیزر بود، هیچ گونه ذوبی را در سطح نمونه سخت شده شاهد نبودیم و فرایند کاملا استحاله ای اتفاق افتاده بود و ساختار ناحیه سخت شده بطور کامل شامل مارتنزیت به همراه گرافیت های کروی دست نخورده بود. حداکثر عمق و عرض ناحیه سخت شده به ترتیب برابر ۰/۹۵ و ۱۰ میلی متر و میانگین عدد ریزسختی در راستای عمق ناحیه سخت شده ۱۰۰۰ ویکرز ثبت شد. با مقایسه و تحلیل نتایج بدست آمده از دو نمونه و با توجه به شرایط صنعتی مورد استفاده آلیاژ هدف، حالت سخت-کاری شده در جهت عمود بر آرایه های دیود دستگاه لیزر دیودی به عنوان حالت بهینه و مناسب برای کاربرد موردنظر پیشنهاد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.