بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد مرغ های تخم گذار در مرحله پایانی تولید


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد مرغ های تخم گذار در مرحله پایانی تولید دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد مرغ های تخم گذار در مرحله پایانی تولید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد مرغ های تخم گذار در مرحله پایانی تولید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد مرغ های تخم گذار در مرحله پایانی تولید :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

این تحقیق به منظور بررسی اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره مرغ های تخم گذار بر بر چربی خام و پروفایل اسیدهای چرب کبد اجرا شد. از ۱۰۸ قطعه مرغ تخم گذارهای لاین سویه W-36 با سن ۹۷ هفته در یک آزمایش فاکتوریل (۲×۳) در قالب طرح کاملا تصادفی با دومنبع چربی (روغن سوخته و پودرچربی) و سه حالت افزودنی محرک رشد (بدون افزودنی، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک) به مدت ۱۰ هفته استفاده شد. پرندگان به طور تصادفی در شش تیمار و با شش تکرار (تعداد سه پرنده در هر تکرار) توزیع شدند. نتایج نشان داد که دریافت روغن سوخته در مقایسه با پودر چربی، به انباشت مقادیر بیشتری چربی خام کبد منجر شد. مصرف جیره بدون افزودنی و جیره حاوی پروبیوتیک به ترتیب بیشترین و کمترین مقادیر چربی خام انباشته شده در کبد را به دنبال داشته است. پرندگان دریافت کننده روغن سوخته در مقایسه با هم نوعان خود که با جیره های حاوی پودر چربی تغذیه شده بودند، مقادیر نسبی بیشتری از اسید لینولییک را در کبدهای خود انباشته بودند. استفاده از آنتی بیوتیک و پروبیوتیک در جیره با کاهش معنی دار چربی خام کبد همراه بود. بنابراین می توان استفاده از منبع چربی و افزودنی محرک رشد در جیره مرغ های تخم گذار را جهت کاهش محتوای چربی خام کبد در مراحل پایانی تولید توصیه نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.