مقاله بررسی امکان تهیه نقشه های تنوع و تراکم تاج پوشش جنگل های زاگرس با استفاده از تصاویر سنجنده ETM+ (مطالعه موردی جنگل‌های قلاجه استان کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی امکان تهیه نقشه های تنوع و تراکم تاج پوشش جنگل های زاگرس با استفاده از تصاویر سنجنده ETM+ (مطالعه موردی جنگل‌های قلاجه استان کرمانشاه) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان تهیه نقشه های تنوع و تراکم تاج پوشش جنگل های زاگرس با استفاده از تصاویر سنجنده ETM+ (مطالعه موردی جنگل‌های قلاجه استان کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان تهیه نقشه های تنوع و تراکم تاج پوشش جنگل های زاگرس با استفاده از تصاویر سنجنده ETM+ (مطالعه موردی جنگل‌های قلاجه استان کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان تهیه نقشه های تنوع و تراکم تاج پوشش جنگل های زاگرس با استفاده از تصاویر سنجنده ETM+ (مطالعه موردی جنگل‌های قلاجه استان کرمانشاه) :

تعداد صفحات :۲۱

در این تحقیق قابلیت داده‌های سنجنده ETM+ در تهیه نقشه‌های تنوع و تراکم تاج‌پوشش درختان جنگلی جنگل‌های قلاجه استان کرمانشاه تجزیه و تحلیل شد. اطلاعات زمینی از طریق نمونه‌برداری سیستماتیک و با ۱۱۴ قطعه نمونه ۳۶/۰ هکتاری تهیه شد. تطابق هندسی تصاویر با روش نقاط کنترل زمینی انجام گرفت. باندهای مصنوعی از راه اعمال نسبت‌گیری طیفی، ایجاد شاخص‌های گیاهی مناسب، تجزیه مؤلفه‌های اصلی، تبدیل ‌تسلدکپ و ادغام ایجاد شد. برای طبقه‌بندی تراکمی تاج‌پوشش، نمونه‌های تعلیمی انتخاب و مجموعه باندی مناسب برای طبقه‌بندی به‌‌‌‌‌‌‌‌کمک نمونه‌های تعلیمی و با استفاده از شاخص واگرایی برگزیده شد. تجزیه و تحلیل داده‌ها به‌روش طبقه‌بندی حداکثر تشابه به انجام رسید و نقشه به‌دست‌آمده با نقشه واقعیت زمینی مورد ارزیابی صحت قرار گرفت. نتایج نشان داد نقشه حاصل دارای صحت کلی ۵۲ درصد و ضریب کاپای ۲۵/۰برای چهار طبقه تراکمی و صحت کلی۷۱ درصد و ضریب کاپای ۳۹/۰برای دو طبقه کلی تنک و نیمه‌انبوه است. در تهیه نقشه تنوع از شاخص تنوع گونه‌ای شانون- وینر استفاده شد و مقدار این شاخص در هر قطعه نمونه محاسبه شد. پس از استخراج مقادیر ارزش‌های طیفی هر قطعه نمونه در باندهای اصلی و مصنوعی و انجام آزمون نرمال‌سازی کولموگروف- اسمیرونوف، برای انتخاب بهترین باندها از ضریب همبستگی پیرسون استفاده شد و از بین۴۰ باند اصلی و مصنوعی، ۳ باند ETM4، NDVI و MSAVI2 انتخاب شدند. برای تجزیه و تحلیل ارتباط بین تنوع گونه‌ای و باندهای مذکور، از رگرسیون بهترین زیرمجموعه استفاده شد. نتایج حاصل از رگرسیون نشان داد که ترکیب خطی مورد بررسی به‌عنوان متغیرهای مستقل در مقایسه با دیگر باندها و ترکیبات به‌کار گرفته شده بهتر می‌تواند تنوع گونه‌ای درختان و درختچه‌ها را برآورد کند (۳۲۷/۰ = Radj2). نتایج به‌دست‌آمده نشان‌دهنده قابلیت به‌نسبت کم داده‌های ETM+ در تهیه نقشه تراکم تاج‌پوشش و برآورد تنوع گونه‌ای درختی و درختچه‌ای در منطقه مورد بررسی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.