پاورپوینت کشت سیب زمین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت کشت سیب زمین دارای ۲۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت کشت سیب زمین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت کشت سیب زمین

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت کشت سیب زمین

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت کشت سیب زمین :

اسلاید ۱ :

کشت سیب زمینی :

گیاهی است پایا با برگهای متناوب ، مرکب و تکثیر آن از طریق کاشتن توبرکولها و یا قسمتهایی از توبرکول که دارای جوانه است صورت می‌گیرد. کشت این گیاه بیشتر در زمینهای شنی انجام می‌شود . سیب زمینی در مقابل سرما و یخ زدگی حساس است و یخ زدگی موجب می‌شود که ذخایر نشاسته‌های سیب زمینی قندی شده و به سیب زمینی یک مزه قندی و شیرین بدهد. آغاز جوانه زدن سیب زمینی توام با پیدا شدن رنگ سبز و افزایش مقدار سولانین در توبرکول است. پوسته خاکستری رنگ خارجی سیب زمینی همان سوبر و حفره های موجود در روی سطح سیب زمینی یا چشمهای سیب زمینی محل جوانه ها است

اسلاید ۲ :

ارزش شیمیایی :

در هر ۱۰۰ گرم غده سیب زمینی :

۷۰ تا ۸۰ گرم آب ، ۲۱ گرم کربوهیدرات ، ۳ گرم پروتئن ، ۱/۱ گرم املاح معدنی پتاسیم ، چوب و سلولز ، ویتامینهای A,C,B1,B2, B6

ویتامین C  با بزرگ شدن غده و نگهداری کاهش یافته و مقدار پروتئین در قسمت خارجی غده بیشتر می شود ، نشاسته به سمت داخل زیاد اما در مغز کاهش می یابد  .  سولانین، ماده سمی در غده های درحال جوانه زدن بیشتر است

نکته مهم :

علت متلاشی شدن سیب زمینی  در هنگام پخت همان وجود مقدار زیادتری مواد پروتئین در آنها است که بر اثر پختن منعقد و سفت شده موجب مقاومت بیشتر سیب زمینی در مقابل گرما می‌گردند در چنینی حالتی نسبت مواد ازته تام موجود در سیب زمینی به نشاسته حداقل ۰۱۲ است. اگر نسبت مواد ازته کمتر از این مقدار باشد سیب زمینی در اثر حرارت متلاشی می‌شود.

اسلاید ۳ :

تکثیر سیب زمینی :

برای کشت سیب زمینی، یک عدد سیب زمینی بزرگ را به سه قسمت تقسیم می کنند، به طوری که هر بخش حداقل یک چشم سیب زمینی داشته باشد. این بخش ها را به فاصله ۷ اینچی از یکدیگر در خاک قرار می دهند. برخی استفاده از کود پوسیده و فاسد را به جای کود تازه ترجیح می دهند. در هر صورت بهتر است که همواره سیب زمینی را روی کود بکارند

اسلاید ۴ :

کشت بافت سیب زمینی :

کشت تک جوانه

منظور از کشت تک جوانه، جدا کردن یک جوانه به همراه

قسمتی از ساقه، به منظور تشکیل ساقه از طریق نموجوانه است .

این روش، طبیعی ترین رو ش تکثیر رویشی گیاهان در شرایط

این ویترو است .

اگر چه کشت بافت گیاهی اصولا روشی برای کلون کردن

ژنوتیپ های خاص می باشد و همیشه این فرض مورد قبول بوده

است که گیاهان حاصل از کشت بافت، شبیه والدین می باشند

ولی گاهی تن وعات فنوتیپی در بین گیاهان باززاشده مشاهده

می شود که به این تنوعات ایجاد شده، تنوعات سوماکلون گفته

می شود

اسلاید ۵ :

 شرایط کشت سیب زمینی :

ارتفاع گیاه سیب زمینی کم است، گل های سفید و پرچم زرد رنگی دارد. این گیاه در آب و هوای سرد و مرطوب رشد می کند. انواع رایج سیب زمینی معمولاً دانه تولید نمی کنند. در عوض، روش تکثیر سیب زمینی با کاشتن تکه ای از آن که دارای حداقل یک چشم سیب زمینی باشد صورت می گیرد.

اسلاید ۶ :

آماده سازی زمین :

زمین که عاری از هرگونه ریشه علف هرز باشد، زمان مناسب برای کاشت معمولاً قبل از آغاز اردیبهشت باید کشت سیب زمینی صورت گرفته باشد. معمولاً قبل از کاشت، سه دفعه شخم زدن، به همراه صاف کردن و غلتک کشیدن خاک ضروری به نظر می رسد.
سپس سوراخ هایی در زمین ایجاد می کنند، بعد کود می ریزند، سپس تکه های سیب زمینی را در قسمت بالای کود قرار می دهند. سوراخ ها را پشت و رو می کنند تا روی سوراخ ها و تکه ها پوشیده شود. سپس روی سوراخ ها را صاف می نمایند.

اسلاید ۷ :

روش های پرورش گیاه :

زمانی که جوانه سیب زمینی ظاهر شد، باید در اطراف آنها با کمک بیل، مقداری گِل قرار دهند. اگر گِل روی این جوانه ها را هم بگیرد، آنها را از آسیب ناشی از یخ زدگی محافظت می کند.

اسلاید ۸ :

انبار نمودن سیب زمینی :

در انبار به منظور جلوگیری از یخ زدگی، سیب زمینی را در زیر توده ای کاه قرار می دهند و برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی، باید سیب زمینی ها را مرتب چک کنیم. زمانی که شروع به جوانه زدن می کند، سیب زمینی را در معرض نور خورشید قرار دهیم تا کاملاً خشک شود یا درون کوره ای با حرارت ملایم آنها را خشک کنیم.

اسلاید ۹ :

خواص غذایی و داروئی :

سیب زمینی سرشار از بتا کاروتن (پیش ساز ویتامین آ) است که وقتی پخته می شود به آسانی جذب می شود. جوشانده رقیق شده برگ ها را به عنوان ماده خواب آور و آرامش دهنده اعصاب استفاده می کنند. ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است که معمولاً ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل می دهد، از این رو برای تامین انرژی ماده مفیدی است . سیب زمینی تقویت کننده قلب، محکم کننده لثه، مسکن درد و زخم معده است. حاوی ویتامین ث، پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است. حاوی مقدار زیادی ویتامین ب۶ است که در جلوگیری از سرطان مفید است ، سیب زمینی ادرار را زیاد می کند، در نتیجه برای کلیه و مثانه مفید است

اسلاید ۱۰ :

تولید کننده های عمده سیب زمینی در جهان :

چین، روسیه، هند، امریکا، اوکراین، آلمان و لهستان.

انواع سیب زمینی :

۱- سیب زمینی پوست قهوه ای (russet)

۲- سیب زمینی با پوست زرد (yu con)

۳- سیب زمینی شیرین (sweet)

۴- سیب زمینی های انگشتی (finger)

۵- سیب زمینی قرمز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.