ارزیابی مخاطرات اتاق عمل جراحی بیمارستان با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره مطالعه موردی بیمارستان رازی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مخاطرات اتاق عمل جراحی بیمارستان با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره مطالعه موردی بیمارستان رازی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مخاطرات اتاق عمل جراحی بیمارستان با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره مطالعه موردی بیمارستان رازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مخاطرات اتاق عمل جراحی بیمارستان با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره مطالعه موردی بیمارستان رازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مخاطرات اتاق عمل جراحی بیمارستان با استفاده از روش تصمیم گیری چندمعیاره مطالعه موردی بیمارستان رازی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

مقدمه : مراقبت های بهداشتی سریع ترین رشد را در اقتصاد آمریکا با ۱۸ میلیون پرسنل داراست و زنها تقریبا ۸۰ درصد از نیروی کار مراقبت های بهداشتی را تشکیل می دهند. کارکنان مراقبت های بهداشتی در معرض گستره وسیعی از مخاطرات هستند. پرسنل متخصص، تجهیزات گران قیمت و لزوم حفظ جان بیمار، نشان دهنده اهمیت توجه به مخاطرات ایمنی، بهداشت و محیط زیست در این بخش از صنعت را دارد. در این راه اولین گام انجام ارزیابی ریسک می باشد تا بتوان تصمیم گیری درستی در خصوص مخاطرات و نحوه برخورد با آنها بعمل آورد.روش بررسی: در این مطالعه روش ۴ANP جهت تعیین سطح مخاطرات بیمارستان استفاده شد تا بتوان اولویت بندی دقیق تری از مخاطرات بدست آورد. ابتدا کلیه مخاطرات بخش های مختلف بیمارستان شناسایی شدند سپس واحد اتاق عمل جراحی که دارای بیشترین مخاطرات بود انتخاب شده و مخاطرات دارای رتبه بالاتر جهت بررسی دقیق و انجام مقایسات و تجزیه و تحلیل به روش ANP انتخاب گردیدند. یافته ها: نتایج شناسایی مخاطرات نشان داد : مواجهه با فرمالدیید با وزن ۰/۳۹ ، مواجهه با گازهای بیهوشی با وزن ۰/۳۲ و استرس شغلی با وزن ۰/۲۹ به ترتیب مهمترین مخاطرات اتاق عمل جراحی بیمارستان بودند و در مقایسه ۳ گزینه با اولویت بالاتر این واحد، گزینه مواجهه با فرمالدیید در بالاترین سطح قرار داشت.بحث: نتایج نشان داد که استفاده از روش ANP می تواند به نحو بهتری در تعیین سطح مخاطرات بکار رفته و اولویت بندی دقیق تری از آنها ارایه نماید. با توجه به خطرناک بودن مواجهه با فرمالدیید در اتاق عمل باید توجه بیشتری به این مخاطره در اتاقهای عمل شود و اقدام کنترلی باید در نظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.