مقاله مقایس? استرس پس از سانحه و استفاده از مکانیزم‌های دفاعی در پرستاران شاغل در بخش سوختگی و کارکنان آتش‌نشانی اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایس? استرس پس از سانحه و استفاده از مکانیزم‌های دفاعی در پرستاران شاغل در بخش سوختگی و کارکنان آتش‌نشانی اهواز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایس? استرس پس از سانحه و استفاده از مکانیزم‌های دفاعی در پرستاران شاغل در بخش سوختگی و کارکنان آتش‌نشانی اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایس? استرس پس از سانحه و استفاده از مکانیزم‌های دفاعی در پرستاران شاغل در بخش سوختگی و کارکنان آتش‌نشانی اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایس? استرس پس از سانحه و استفاده از مکانیزم‌های دفاعی در پرستاران شاغل در بخش سوختگی و کارکنان آتش‌نشانی اهواز :

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: یکی از عمده­ترین دلایل تنیدگی در زندگی افراد شغل است. پرستاران بخش­های سوانح و سوختگی و کارکنان مراکز آتش­نشانی نیز به­عنوان اولین گروهی که با مصدومان ناشی از این­گونه سوانح روبه­رو می­شوند به شکل قابل ملاحظه­ای در معرض آسیب و خطر ابتلا به اختلال استرس پس از سانحه هستند. با توجه به اینکه شیوع اختلال در دو گروه مورد اشاره در شهر اهواز تا کنون مورد بررسی دقیقی قرار نگرفته است پژوهش حاضر در صدد تعیین این میزان بود.
روش بررسی: در این مطالع اپیدمیولوژیک تحلیلی، ۶۰ نفر ازپرستاران و کارکنان آتش­نشانی(دارای حداقل ۱ سال سابق کاری)، پرسش­نام استرس پس از سانحه(می­سی­سی­پی) و پرسش­نام مکانیزمهای دفاعی (DSQ-40)را تکمیل کردند.
یافته­ها: میانگین نمر استرس پس از سانحه برای گروه پرستاران ۶۳/۴۳ و این نمره در گروه کارکنان آتش­نشانی ۱۹/۳۴ می­باشد. تفاوت معناداری بین این دو گروه وجود دارد(سطح معناداری ۰۵/۰).
نتیجه­گیری: کارکنان آتش نشانی نسبت به پرستاران نمره بالاتری در استفاده از مکانیسم­های دفاعی کسب کردند که میانگین آنها در کارکنان آتش­نشانی ۱۸/۲۲۲ و در پرستاران ۲۳/۱۹۶ می­باشد که این اعداد نیز از نظرآماری تفاوت معناداری با هم دارند. میزان استفاده از مکانیزم دفاعی به­طور میانگین در گروه کارکنان آتش­نشانی بیشتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.