مقاله نقش توانهای محیطی درتوسعه پایدار با تاکید بر گردشگری با استفاده از ahp (مطالعه موردی: بخش دیلمان شهرستان سیاهکل)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نقش توانهای محیطی درتوسعه پایدار با تاکید بر گردشگری با استفاده از ahp (مطالعه موردی: بخش دیلمان شهرستان سیاهکل) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقش توانهای محیطی درتوسعه پایدار با تاکید بر گردشگری با استفاده از ahp (مطالعه موردی: بخش دیلمان شهرستان سیاهکل) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش توانهای محیطی درتوسعه پایدار با تاکید بر گردشگری با استفاده از ahp (مطالعه موردی: بخش دیلمان شهرستان سیاهکل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نقش توانهای محیطی درتوسعه پایدار با تاکید بر گردشگری با استفاده از ahp (مطالعه موردی: بخش دیلمان شهرستان سیاهکل) :
تعداد صفحات :۲۶
توانهای محیطی به مجموعه تواناییها و استعدادها و قابلیتهای محیطی گفته میشود که در محیط طبیعی-اجتماعی و اقتصادی وجود دارند. این توانها شامل شکل زمین، جهت و جریان آبها، جنس خاک و رویش گیاهی در محیط طبیعی و ویژگیهای جمعیتی از نظر خصوصیات کیفی جمعیت و فعالیت و نحوه چگونگی توزیع فضایی آن از بعد اجتماعی و ایفای نقش معیشتی گروههای اجتماعی در بستر محیط، چگونگی سازمانیابی فضایی این نقش معیشتی و محیط اقتصادی را به وجود میآورد. هدف از این مقاله تنظیم رابطه انسان، محیط و فعالیتهای او در زمینه گردشگری در پهنه مورد مطالعه است، به گونهای که فعالیتهای اقتصادی، اجتماعی و اکولوژیکی، موجبات ساماندهی فضایی، مکانی و توسعه یافتگی و یا به عبارتی کاملتر، توسعه پایدار منطقه را فراهم کند و میتواند نقش بسزایی در گسترش گردشگری منطقه داشته باشد. روش تحقیق در این مقاله شامل روش کتابخانهای، اسنادی و مراجعه به منطقه مورد مطالعه و عملیات میدانی است. همچنین بعد از جمعآوری دادهها جهت تحلیل این دادهها و شاخصها، از روش AHP استفاده شده است. نتایج حاصل از مدل AHP نشان داد که عامل خاک با وزن نسبی ۱۸/۰، عامل شیب با وزن نسبی ۱۵/۰ و آب زیرزمینی با وزن نسبی ۱۴/۰ بیشترین نقش را در توسعه آبادیهای بخش دیلمان داشتهاند. بعد از این عوامل محیطی عامل اقلیم و کاربری اراضی با وزن نسبی به ترتیب ۱۳/۰ و ۱۲/۰ قرار دارند. این عوامل به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گسترش گردشگری روستایی میتواند بسیار مؤثر باشد و خود جاذب یا دافع گردشگران میگردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.