مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر غلظت برخی عناصر غذایی، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum) تحت تنش سرب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر غلظت برخی عناصر غذایی، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum) تحت تنش سرب دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر غلظت برخی عناصر غذایی، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum) تحت تنش سرب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر غلظت برخی عناصر غذایی، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum) تحت تنش سرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر غلظت برخی عناصر غذایی، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum) تحت تنش سرب :
تعداد صفحات :۲۴
امروزه کاربرد ترکیبات فنلی و تنظیمکننده رشد گیاه مانند سالیسیلیک اسید، به منظور کاهش آثار منفی ناشی از تنشهای مختلف مطرح شده است. هدف از مطالعه حاضر، ارزیابی تأثیر محلولپاشی سالیسیلیک اسید بر سمّیت سرب در گیاه ریحان پس از افزودن سرب به خاک بود. در این پژوهش گلخانهای، گیاهانی که در چهار سطح سرب شامل صفر (شاهد)، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ میلیگرم در کیلوگرم خاک همراه با سه سطح محلولپاشی سالیسیلیک اسید به میزان صفر، ۵۰ و ۱۰۰ قسمت در میلیون در سه تکرار کاشته شده بودند، مقایسه شدند. افزودن سرب به طور معنیداری غلظت عناصر: پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و نیتروژن گیاه را کاهش و غلظت سدیم و آنزیمهای آنتیاکسیدانی پلیفنل اکسیداز، آسکوربات پراکسیداز، سوپراکسید دیسموتاز و پراکسیداز را افزایش داد. محلولپاشی سالیسیلیک اسید نیز بر تمام صفات تأثیر معنیداری داشت؛ به طوری که غلظت ۱۰۰ میلیلیتر در لیتر باعث افزایش عناصر پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر، نیتروژن و کاهش آنزیمهای آنتیاکسیدانی پلیفنل اکسیداز، آسکوربات پراکسیداز، سوپراکسید دیسموتاز و پراکسیداز شد. در این بررسی، اثر متقابل بین سالیسیلیک اسید و سرب بر پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر، نیتروژن، سدیم و آنزیمهای آنتیاکسیدانی کاتالاز، گایاکول پراکسیداز و پلیفنل اکسیداز معنیدار بود؛ و سالیسیلیک اسید نقش تعدیل کننده و کاهنده اثر منفی سمّیت سرب را بر این خصوصیات داشت. نتایج این آزمایش نشان داد که کاربرد سالیسیلیک اسید در ریحان میتواند علاوه بر افزایش جذب عناصر گیاهی ماکرو و میکرومورد نیاز گیاه برای ادامه رشد، باعث کاهش قابل ملاحظه آسیبهای اکسیداتیو ناشی از تأثیرات منفی تنش سرب گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.