سنجش میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی آهن عصاره تام گیاه مریم گلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی آهن عصاره تام گیاه مریم گلی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی آهن عصاره تام گیاه مریم گلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی آهن عصاره تام گیاه مریم گلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی آهن عصاره تام گیاه مریم گلی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

آنتی اکسیدان های مصنوعی به طور گسترده ای توسط انسان در صنایع غذایی، آرایشی و تولید دارو استفاده می شوند. این ترکیبات در مهار استرس اکسیداتیو موثر هستند اما آزمایشات متعدد سمی بودن و سرطان زا بودن آنها را اثبات کرده است، به طوری که توجه عموم به آنتی اکسیدان های طبیعی معطوف گردیده است. آنتی اکسیدان های طبیعی در میوه، گیاهان دارویی و ادویه جات وجود دارد. در این مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره تام گیاه مریم گلی بر اساس روش خنثی سازی رادیکال DPPH و خاصیت کلاته کنندگی آن بر اساس ممانعت از تشکیل کمپلکس آهن– فروزین بررسی شد. میزان IC50 برای فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره تام ۲۰/۱۶ میکروگرم بر میلی لیتربود که قابل مقایسه با آسکوربیک اسید((IC50=9/56 می باشد. میزان EC50 برای فعالیت کلاته کنندگی عصاره تام ۱/۴۱میلی گرم بر میلی لیتر بود که این نتیجه را می دهد که عصاره گیاه مریم گلی می تواند به عنوان آنتی اکسیدان و کلاته کننده طبیعی مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.