سنجش میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی آهن عصاره تام گیاه مریم گلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
سنجش میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی آهن عصاره تام گیاه مریم گلی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد سنجش میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی آهن عصاره تام گیاه مریم گلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی آهن عصاره تام گیاه مریم گلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن سنجش میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و کلاته کنندگی آهن عصاره تام گیاه مریم گلی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
آنتی اکسیدان های مصنوعی به طور گسترده ای توسط انسان در صنایع غذایی، آرایشی و تولید دارو استفاده می شوند. این ترکیبات در مهار استرس اکسیداتیو موثر هستند اما آزمایشات متعدد سمی بودن و سرطان زا بودن آنها را اثبات کرده است، به طوری که توجه عموم به آنتی اکسیدان های طبیعی معطوف گردیده است. آنتی اکسیدان های طبیعی در میوه، گیاهان دارویی و ادویه جات وجود دارد. در این مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره تام گیاه مریم گلی بر اساس روش خنثی سازی رادیکال DPPH و خاصیت کلاته کنندگی آن بر اساس ممانعت از تشکیل کمپلکس آهن– فروزین بررسی شد. میزان IC50 برای فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره تام ۲۰/۱۶ میکروگرم بر میلی لیتربود که قابل مقایسه با آسکوربیک اسید((IC50=9/56 می باشد. میزان EC50 برای فعالیت کلاته کنندگی عصاره تام ۱/۴۱میلی گرم بر میلی لیتر بود که این نتیجه را می دهد که عصاره گیاه مریم گلی می تواند به عنوان آنتی اکسیدان و کلاته کننده طبیعی مورد استفاده قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.