مقاله تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هستهی انار منطقهی سبزوار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هستهی انار منطقهی سبزوار دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هستهی انار منطقهی سبزوار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هستهی انار منطقهی سبزوار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هستهی انار منطقهی سبزوار :
تعداد صفحات :۱۸
هستهی انار، حاوی ترکیبات زیست فعال با ارزش تغذیه ای بالا است و به دلیل عدم فرآوری مناسب به عنوان ضایعات کارخانههای فرآوری انار، محسوب میشود. این پژوهش با هدف شناسایی خواص فیزیکی (گرانروی، رنگ، ضریب شکست )، شیمیایی (ساختار اسیدهای چرب، تری گلیسرید و مقادیر و نوع ترکیبات فنلی، توکولی و استرولی) و حرارتی روغن هستهی انار انجام شد. برای این منظور از روش های کلاسیک و دستگاهی استفاده شد. نتایج، نشان داد که مقادیر گرانروی، ضریب شکست و رنگ (قرمزی/ زردی) روغن هستهی انار به ترتیب ۵۷/۱۵۵ سانتی پواز، ۵۰۹۵/۱ – 5088/1 و ۷۱/۶ و اسیدهای پونیسیک، لینولئیک و اولئیک اسیدهای چرب غالب در روغن بودند. تریگلیسریدهای روغن هستهی انار در پنج گروه با اکی والان کربن نامبر برابر ۳۶، ۳۸، ۴۰، ۴۲ و بیش تر یا مساوی ۴۴ دسته بندی شدند. بیش ترین میزان تریگلیسرید اندازهگیری شده با اکی والان کربن نامبر مساوی ۳۶، بود. روغن هستهی انار حاوی ترکیبات فنلی، توکولی و استرولی با مقادیر به ترتیب ۱۳/۱۶۸، ۹۵/۴۲۵ و ۷/۵۹۸۱ میلیگرم در هر کیلوگرم روغن بود. تعیین خواص فیزیکی روغن و همچنین رفتار های حرارتی و محاسبهی میزان انرژیهای آزاد شده و یا جذبی آن به کمک آزمون تجزیهی گرماسنجی افتراقی انجام شد. وجود نقاط ذوب و بلورین متعدد در این روغن در نتیجهی نوع ساختار تری گلیسریدی آن می باشد. نتیجهی کلی حاصل از اجرای پژوهش، نشان میدهد که روغن هستهی انار ارزش تغذیهای بالایی داشته و غنی در ترکیبات مختلف میباشد که کاربردهای زیاد در صنایع خوراکی، دارویی و بهداشتی دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.