مقاله بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیهای نان بربرى
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیهای نان بربرى دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیهای نان بربرى کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیهای نان بربرى،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیهای نان بربرى :
تعداد صفحات :۱۸
اکثر نانهای تولیدی کشور از کیفیت پایین تغذیهای و ارگانولپتیکی برخوردار هستند و میزان اسید فیتیک که یک مادهی ضد تغذیهای میباشد در آنها بالامیباشد. اسید فیتیک میزان جذب و زیست فراهمى اکثر عناصر حیاتى و ترکیبات مغذى مانند کربوهیدرات ها، پروتئینها و چربىها را مختل ساخته و موجبات سوءتغذیه و کمخونى ناشى از فقر آهن را فراهم مىسازد. این تحقیق، با هدف اختلاط آرد گندم با آرد جو بدون پوشینه به منظور کاهش اسید فیتیک، افزایش فیبر و ارزش تغذیهاى نان انجام پذیرفت. بدین منظور، آرد گندم ۸۲ % استخراج با آرد جو بدون پوشینه که در دو مش مختلف، ۴۰(µ475) و ۵۰ (µ 300) تهیه شده بود به میزان ۰، ۱۰ و ۲۰ % ترکیب گردید و پس از پخت نان میزان اسید فیتیک و آهن باند شده توسط اسید فیتیک، فیبر و خصوصیّات حسّی نانهاى حاصل اندازه گیری و با نمونهی شاهد (نمونهی تهیه شده با آرد گندم) مقایسه گردید. نتایج، نشان داد افزودن آرد جو بدون پوشینه به نان گندم بدون لطمه بر خواص کیفى نان، سبب مىشود که اسید فیتیک و همچنین آهن باند شده توسط اسید فیتیک به ترتیب در بهترین نمونه (نمونهی تهیه شده از ۲۰ % آرد جو بدون پوشینه مش ۵۰) به میزان ۳/۲۰ و ۴۴/۵۹ درصد کاهش یابد. همچنین این اختلاط، افزایش فیبر و بهبود خصوصیّات حسّی را در بر داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.