مقاله بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شست و شو)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شست و شو) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شست و شو) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شست و شو)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شست و شو) :
تعداد صفحات :۲۱
این مطالعه به منظور تعیین میزان آلودگی های انگلی سبزیجات و تاثیر فرآیند شست و شو در کارگاه بستهبندی ، طی مـاههای اردیبهشت تا تیرماه ۱۳۸۶ در شهرستان پاکدشت استان تهران انجام شد. در این بررسی ۴۰۳ نمونه سبزی از نوع تره، جعفری ، اسفناج ، شوید و شاهی از ۳۷ مزرعهی کشت سبزی قبل از شست و شو مورد آزمایش قرار گرفت و ۲۵۰ نمونه سبزی از همان انواع پس از فرآیند شست و شو در کارگاه سبزی از نظر آلودگی های انگلی ، به روش رسوبی زمانی و ادامهی عمل با روش تغلیظ به کمک سانتریفوژ و شناور ساختن مورد مطالعه و بررسی قرار گرفتند.یافتـههای این مطالعه نشان داد که از ۴۰۳ نمونه سبزی مراکز کشت شهرستـان پاکدشت ۹ مورد (۲/۲ %) آلوده به انگل های انسانـی بودند. شامـل ۴ مورد تخم آسکاریـس (۱ %) در تره ، ۴ مورد تخم تنیا (۱ %) در جعفری و ۱ مورد تخم تریکوسترونژیلوس (۲/۰ %) در اسفناج بود و جز این موارد ، آلودگی انگلـی انسانـی دیگری مشاهده نشد. در نمونـههای مورد بررسـی میزان بالایی از عوامـل گیـاهـی (۵۲ مورد) و انـواع نماتودهــای آزاد (۶۲ مورد) ، حشـرات (۴۲ مورد) ، کنه و مایت (۴ مورد) مشاهده شد ، ولی نتایج آزمایشگاهی بر روی نمونههای شست و شو و فرآیند شده نشان داد که بسیاری از این عوامل به طور کامل حذف یا به میزان قابل ملاحظهای کاهش یافتند. با توجه به این که در کارگاههای فرآوری و بستهبندی سبزیها حذف آلودگیهای انگلـی ، عوامل گیاهـی، انواع نماتودهـای خاک زی و حشرات از راه شست و شو امکانپذیر است ، لذا ترویـج فرهنگ مصرف صحیـح و بهداشتی سبزیجات بـه صورت آمـادهی مصرف و بسـتهبندی شده توصیه میگردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.