مقاله استفاده از تکنولوژی ترکیبی جهت کنترل لیستریا منوسیتوژنز مقاوم در غذا


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از تکنولوژی ترکیبی جهت کنترل لیستریا منوسیتوژنز مقاوم در غذا دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از تکنولوژی ترکیبی جهت کنترل لیستریا منوسیتوژنز مقاوم در غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از تکنولوژی ترکیبی جهت کنترل لیستریا منوسیتوژنز مقاوم در غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از تکنولوژی ترکیبی جهت کنترل لیستریا منوسیتوژنز مقاوم در غذا :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

یکی از راههای نگهداری غذا افزودن مواد محافظ غذایی است. اما اغلب یک ماده نمی تواند یک فرآورده را به اندازه کافی محافظت نماید بنابراین لازم است که سیستم محافظی ایجاد شود که بر محدودیتهایی که هر یک از مواد محافظ دارند غلبه کند. با استفاده از مخلوط مواد محافظ در صورت انتخاب معقول هر یک از اجزا می توان به فواید عملی قابل ملاحظه ای رسید. در این تحقیق جهت کنترل باکتری لیستریامنوسیتوژنز که از لبنیات جدا شده بود ابتدا میزان MIC مواد محافظ نسبت به آن تعیین شد و مشاهده شد که به غلظتهای مجاز بنزوات سدیم، اسید سوربیک، سیترات سدیم، اسید سیتریک، سوربات پتاسیم، اسید استیک، اسید پروپیونیک در غذا مقاوم است. آنگاه برای کنترل آن اثر ترکیب مواد محافظ بر آن بررسی شد و مشاهده شد که این باکتری به علت وجود سترژیسم بین مواد محافظ، در غلظتهای به میزان چندین بار کمتر از وقتی که به تنهایی استفاده شوند باکتری لیستریامنوسیتوژنز را مهار کردند. در این مطالعه بنزوات سدیم و سوبات پتاسیم، اسید سیتریک و اسید بنزویک، اسید سوربیک و اسید پروپیونیک و اسید استیک بر روی باکتری لیستریا منوسیتوژنز سینرژیسم نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.