مقاله ارزیابی روابط فیلوژنتیکی گونه ‏های Trichoderma به دست آمده از شالیزارهای استان مازندران بر اساس توالی‏های ژن tef1?


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی روابط فیلوژنتیکی گونه ‏های Trichoderma به دست آمده از شالیزارهای استان مازندران بر اساس توالی‏های ژن tef1? دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی روابط فیلوژنتیکی گونه ‏های Trichoderma به دست آمده از شالیزارهای استان مازندران بر اساس توالی‏های ژن tef1?  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی روابط فیلوژنتیکی گونه ‏های Trichoderma به دست آمده از شالیزارهای استان مازندران بر اساس توالی‏های ژن tef1?،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی روابط فیلوژنتیکی گونه ‏های Trichoderma به دست آمده از شالیزارهای استان مازندران بر اساس توالی‏های ژن tef1? :

تعداد صفحات :۱۸

جنس Trichodermaاز مهم‏ترین جنس‏های قارچی در زمینه کنترل بیولوژیک بیماری‏های گیاهی، افزایش رشد و القای مقاومت در گیاهان به شمار می‏رود. ارتباط فیلوژنتیکی ۸۱ جدایه‏ متعلق به شش گونه از این جنس (شامل چند جدایه بیوکنترل امید بخش) که از مزارع برنج استان مازندران به دست آمده‏اند، بر اساس توالی قطعه‏ای از ژن αtef1بررسی شد. توالی‏های‏ ژن مذکور در جدایه‏های مورد آزمایش به همراه توالی‏های به دست آمده از بانک ژن هم‏ردیف‏سازی شدند و تجزیه و تحلیل داده‏ها با روش‏های پیوست همسایه‌ها، پارسمونی بیشینه و تکامل کمینه انجام شد. نتایج نشان داد که جدایه‏های متعلق به T. harzianum (فراوان‏ترین گونه شالیزار در این تحقیق) ۱۴ هاپلوتیپ مختلف را تشکیل دادند که در پنج گروه مجزا قرار گرفتند و بنابراین این گونه‏ی مرکب، بیشترین تنوع ژنتیکی را به نمایش گذاشت. جدایه‏های T. virens (دومین گونه‏ فراوان مزارع برنج مازندران در این بررسی) فقط در دو هاپلوتیپ گروه‏بندی شدند. گونه‏های T. atroviride و T. hamatum با سه و دو جدایه به ترتیب سه و دو هاپلوتیپ را تشکیل دادند. سویه‏های بیوکنترل متعلق به یک گونه دارای هاپلوتیپ‏های متفاوتی بودند و همراه با سویه‏های غیر آنتاگونیست در شاخه‏های جداگانه‏ای قرار گرفتند. در نتیجه، هاپلوتیپ منحصر به فردی از αtef1 که به خاصیت آنتاگونیسم مرتبط باشد، بر اساس تجزیه و تحلیل توالی αtef1تشخیص داده نشد. ارتباطی بین هاپلوتیپ و مکان جغرافیایی وجود نداشت و از یک مزرعه، گونه‏ها و هاپلوتیپ‌های مختلف جداسازی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.