مقاله استفاده از کمپوست کاه باقیمانده از تولید قارچ تکمه ای در جیره غذایی بزغاله پرواری


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از کمپوست کاه باقیمانده از تولید قارچ تکمه ای در جیره غذایی بزغاله پرواری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از کمپوست کاه باقیمانده از تولید قارچ تکمه ای در جیره غذایی بزغاله پرواری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از کمپوست کاه باقیمانده از تولید قارچ تکمه ای در جیره غذایی بزغاله پرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از کمپوست کاه باقیمانده از تولید قارچ تکمه ای در جیره غذایی بزغاله پرواری :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

کمپوست کاه گندم حاصل از کشت قارچ تکمه ای پس از برداشت قارچ ، از سالن پرورش قارچ تخلیه گر دیده و لایه خاک پوششی از قسمت کاه جداسازی شد و کاه بدست آمده، در هوای آزاد خشک گردید . به منظور تعیین قابلیت مصرف کمپوست کاه و مقایسه آن با کاه معمولی ، در جیره غذایی بزغاله های پرواری ، سه جیره غذایی که به ترتیب حاوی صفر ، ۱۰ و ۱۵ درصد کاه کمپوست بودند بر روی تعداد ۱۵ راس بزغاله نر رائینی در قالب طرح کاملا تصادفی به مدت ۱۲ هفته مورد آزمایش قرار گرفت . میانگین افزایش وزن روزانه در گرو ههای آزمایشی ۱ ، ۲ و ۳ به ترتیب ۹۸/۹ ، ۱۰۰ و ۹۲/۶۸ گرم ، میانگین ماده خشک مصرفی ، به ترتیب ۱۱۴۵ ، ۱۱۲۶ و ۱۱۱۹ گرم در روز و ض ریب تبدیل غذایی به ترتیب ۱۱/۴۵ ، ۱۱/۲۶ و ۱۲/۰۷ بود که تفاوت بین آنها معنی دار نبود . راندمان لاشه سرد به ترتیب ۴۹/۹ ، ۴۹/۱ و ۴۸/۷ درصد بود که اختلاف معنی داری را نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.