تحلیل و بهینه سنجی مکانیابی وکالبدی فضاهای آموزشی شهر قزوین (مطالعه موردی: دبیرستانهای دخترانه ی معارف وصدرا- مدارس راهنمایی دخترانه ی آلومتک و ثنا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل و بهینه سنجی مکانیابی وکالبدی فضاهای آموزشی شهر قزوین (مطالعه موردی: دبیرستانهای دخترانه ی معارف وصدرا- مدارس راهنمایی دخترانه ی آلومتک و ثنا) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل و بهینه سنجی مکانیابی وکالبدی فضاهای آموزشی شهر قزوین (مطالعه موردی: دبیرستانهای دخترانه ی معارف وصدرا- مدارس راهنمایی دخترانه ی آلومتک و ثنا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل و بهینه سنجی مکانیابی وکالبدی فضاهای آموزشی شهر قزوین (مطالعه موردی: دبیرستانهای دخترانه ی معارف وصدرا- مدارس راهنمایی دخترانه ی آلومتک و ثنا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل و بهینه سنجی مکانیابی وکالبدی فضاهای آموزشی شهر قزوین (مطالعه موردی: دبیرستانهای دخترانه ی معارف وصدرا- مدارس راهنمایی دخترانه ی آلومتک و ثنا) :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

این پژوهش بر آن است تا با تحلیل و بررسی فضاهای آموزشی از دیدگاه شهرسازی از نظر: مکانیابی، دسترسی،سازگاری با محیط پیرامون، ساختارکالبدی- فضایی، عوامل اجتماعی و فرهنگی ، در جهت بهینه سنجی و ارتقا کیفیت آموزشی بپردازد. امروزه به منظور افزایش کارایی و انطباق طراحی فضاهای آموزشی با استانداردهایآموزشی، معیارهایی نظیر: مطلوبیت، سازگاری، ظرفیت و وابستگی از سوی مهندسان معماری و شهرسازیمورد توجه قرار دارد تا نیازهای آموزشی مطلوب برآورده گردد. بدین منظور در این پژوهش به بررسی و ارزیابیکیفی نمونه های مورد مطالعه فضاهای آموزشی ناحیه (۱) شهر قزوین، دبیرستانهای دخترانه ی معارف اسلامیو صدرا- مدراس راهنمایی دخترانه آلومتک و ثنا پرداخته شده است. پرسش اصلی پژوهش این است که فضاهای آموزشی مورد بررسی از نظر مکانیابی فضایی، مطلوبیت، سازگاری و وابستگی تا چه حاد منطبق براصول و ضوابط فنی مصوب بوده و تا چه میزان بهینه می باشد؟ روش تحقی تحلیلی- توصیفی بوده و جمعآوری اطلاعات از طریق اسنادی و میدانی است که با روش استقرا و قیاس به مطالعه موضوع می پردازیم. بابررسی و بهینه سنجی وضع موجود نمونه ها و تطبیق آن با شرایط بهینه، نتایج تحقیق بیانگر آن است که ازدیدگاه شهرسازی، ۵۰ درصد مطلوبیت کامل در ماتریس مطلوبیت، ۶۵ درصد سازگاری کامل در ماتریسسازگاری، ۵۰ درصد کاملا متناسب در ماتریس ظرفیت و ۴۰ درصد کاملا مناسب در ماتریس وابستگی وجوددارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.