مقاله بررسی اثر زمان برداشت بر خصوصیات تبدیل دو رقم برنج هاشمی و گوهر


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر زمان برداشت بر خصوصیات تبدیل دو رقم برنج هاشمی و گوهر دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر زمان برداشت بر خصوصیات تبدیل دو رقم برنج هاشمی و گوهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر زمان برداشت بر خصوصیات تبدیل دو رقم برنج هاشمی و گوهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر زمان برداشت بر خصوصیات تبدیل دو رقم برنج هاشمی و گوهر :

تعداد صفحات :۲۱

زمان مناسب برداشت برنج می‌تواند ضایعات محصول را در مزرعه و عملیات تبدیل شلتوک کاهش دهد. در این تحقیق، اثر زمان برداشت شالی بر خواص تبدیل دو رقم برنج محلی ‌هاشمی و پرمحصول گوهر در مرکز ترویج و توسع تکنولوژی هراز (ایران) بررسی شد. برداشت محصول هنگامی که رطوبت شلتوک به ۲۳ درصد بر پای تر رسید (۸۵ و ۱۱۵ روز پس از نشاکاری به ترتیب برای ارقام هاشمی و گوهر) آغاز و تا ورس کامل محصول طی نُه زمان برداشت بررسی شد. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که اثر زمان برداشت بر صفات درصد ترک، دانه‌های گچی، مقدار سختی، راندمان تبدیل کل، درج تبدیل و درصد برنج سفید سالم در سطح احتمال ۱ درصد معنی‌دار است. همچنین، بیشترین راندمان تبدیل کل (۹/۵۳ درصد) و میزان برنج سفید سالم (۷/۴۰ درصد) برای رقم هاشمی در زمان برداشت ششم با رطوبت ۳/۱۸ درصد (۹۳ روز پس از نشاکاری) به‌دست آمده است اما برای رقم گوهر، اختلاف معنی‌داری بین زمان‌های مختلف برداشت وجود نداشت. بنابراین مشخص شد که مناسب‌ترین باز زمانی برداشت برنج از نظر راندمان تبدیل کل و درصد برنج سفید سالم برای رقم هاشمی بین ۹۲ تا ۹۵ و برای رقم گوهر بین ۱۲۱ تا ۱۲۴ روز پس از نشاکاری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.