مقاله اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری(Mugil cephalus Linnaeus 1758)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری(Mugil cephalus Linnaeus 1758) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری(Mugil cephalus Linnaeus 1758) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری(Mugil cephalus Linnaeus 1758)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری(Mugil cephalus Linnaeus 1758) :
تعداد صفحات :۱۷
تحقیق حاضر بمنظور بررسی اثر عصاره جلبک پادینا (Padina astraulis) بر شاخصهای رشد (وزن نهایی و میزان رشد روزانه)، تغذیه (ضریب تبدیل غذایی، میزان غذای دریافتی، کارایی مصرف پروتئین، کارایی مصرف چربی)، ترکیب شیمیایی (میزان پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر) و اسیدهای چرب بدن ماهی کفال خاکستری به مدت ۶۲ روز صورت گرفت. در این مطالعه، تعداد ۳۶۰ قطعه لارو کفال ماهی با میانگین وزنی g02/0±82/0 در یک طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار آزمایشی و ۳ تکرار ( با تعداد ۳۰ قطعه در هر تکرار) که شامل تیمار آزمایشی شاهد (بدون استفاده از عصاره جلبک) و تیمارهای آزمایشی ۲، ۳، ۴ میزان استفاده از عصاره جلبک به ترتیبg/kg 5، ۱۰، ۱۵ غذا بود، در بهمن ماه ۱۳۹۳ مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که در پایان آزمایش، بالاترین وزن نهایی g 11/0±22/4، بیشترین میزان رشد روزانه % ۵۱/۰±77/1، کمترین ضریب تبدیل غذا ۰۵/۰±95/0، بالاترین میزان غذای دریافتی% ۱۲/۰±81/2، بالاترین کارایی مصرف پروتئین ۷۸/۰±91/2، بالاترین کارایی مصرف چربی۵۴/۰±66/3 بیشترین میزان پروتئین لاشه % ۹۸/۰±51/23، بیشترین میزان چربی لاشه% ۰۸/۰±95/ 18و بیشترین سطوح اسیدهای چرب غیر اشباع چند زنجیرهای (PUFA) شامل اسید لینولئیک %۰۴/۰±51/6، اسید لینولنیک (% ۰۹/۰±81/4) و ایکوزا پنتانوئیک اسید (% ۱۰/۰±21/5) در تیمار حاوی g/kg 15 عصاره جلبک مشاهده شد. که با تیمار شاهد دارای تفاوت معنیدار بود (۰۵/۰>P). در مجموع بر اساس نتایج این تحقیق، افزودن g/kg 15 عصاره جلبک پادینا به جیره غذایی ماهی کفال خاکستری بمنظور بهبود شاخص های رشد، تغذیه ، کیفیت لاشه و افزایش اسیدهای چرب چند زنجیرهای در این ماهی پیشنهاد می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.