مقاله بررسی اثرات میزان و روشهای مصرف سولفاتروی برعملکرد پنبهسای اکرا در قراخیل مازندران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات میزان و روشهای مصرف سولفاتروی برعملکرد پنبهسای اکرا در قراخیل مازندران دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات میزان و روشهای مصرف سولفاتروی برعملکرد پنبهسای اکرا در قراخیل مازندران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات میزان و روشهای مصرف سولفاتروی برعملکرد پنبهسای اکرا در قراخیل مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات میزان و روشهای مصرف سولفاتروی برعملکرد پنبهسای اکرا در قراخیل مازندران :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
کمبود عناصر ریزمغذی از قبیل روی ، آهن ، مس در محصولات کشاورزی گسترش جهانی دارد . روی در بسیاری از سیستمهای آنزیمی گیاه، نقش کاتالیزوری، فعال کننده و یا ساختمانی دارد و در ساخته شدن و تجزیه پروتئین ها در گیاه نیز دخیل است . مصرف روی در اکثر خاک ها موجب افزایش وزن خشک ماده گیاهی و در همه آن ها باعث افزایش غلظت روی و جذب کل آن توسط گیاه می گردد [.۳] رضائی و همکاران [۱] گزارش کردندکه مصرف ۱۰ کیلوگرم در هکتار سکوسترین آهن ، ۴۰ کیلوگرم در هکتار سولفات روی و ۲۰ کیلوگرم در هکتار اسید بوریک محصول وش پنبهرا به ترتیب ۴۲ ، ۳۹ و ۳۲ در صد افزایش داده است . تاندیو [۴] گزارش نمودکه مصرف روی باعث افزایش ۲۳۰ کیلوگرم عملکرد محصول پنبه نسبت به شاهدگردیده است . بررسی انجام شده نشان داده است که ۴۱/۶ درصد از نمونه های خاک مزارع پنبه میزان روی کمتراز ۰/۵ میلی گرم درکیلوگرم می باشد و ۹۷/۴ درصدازکل نمونه های مزارع پنبه میزان روی کمترازیک میلی گرم درکیلوگرم است [.۲] از آنجایی که مصرف عناصرریزمغذی خصوصاً روی بر محصولات مختلف اثرمثبت و معنی داری بجا گذاشته است تحقیق حاضر به منظور ارزیابی اثرات میزان و روشهای مصرف سولفات روی برروی عملکرد پنبه سای اکرا اجرا گردید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.