مقاله بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±۴)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±۴) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±۴)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±۴)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±۴) :

تعداد صفحات :۲۵

در این مطالعه اثر جیره­های غذایی حاوی مقادیر مختلف اسانس مرزنجوش بر شاخص­های رشد و کیفیت فیله ماهی قزل­آلای رنگین­کمان در دمای یخچال (°C 1±4)مورد پژوهش قرار گرفت. بدین منظور، ماهیان قزل­آلای رنگین­کمان با میانگین وزنی ۴۴/۰±38/69 گرم با جیره­های غذایی حاوی اسانس مرزنجوش (صفر، ۲۵۰، ۵۰۰ و ۷۵۰ میلی­گرم اسانس در هر کیلوگرم جیره­ی غذایی) مورد تغذیه قرار گرفتند. بعد از پایان ۴۸ روز دوره آزمایش، میزان شاخص­های رشد مورد نظر تعیین و نیز از تعدادی از ماهیان گروه­های آزمایشی فیله تهیه شد و فیله­ها جهت بررسی کیفیت به مدت ۲۱ روز در دمای یخچال (۱±4 درجه سانتی­گراد) قرار گرفتند و باکتری­های سرماگرا، تیوباربیتوریک­اسید (TBA) و مجموع بازهای ازته فرار (TVB-N) در فواصل زمانی ۷ روزه (روزهای صفر، ۷، ۱۴ و ۲۱) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در برخی از شاخص­های رشد شامل وزن نهایی، افزایش وزن، درصد افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی تفاوت معنی­داری در تیمارهای آزمایشی وجود دارد (۰۵/0P<). هم­چنین نتایج این بررسی نشان داد که فیله ماهیان تحت تیمار با سطوح مختلف اسانس مرزنجوش نسبت به گروه شاهد در طی نگهداری در یخچال، باکتری­های سرماگرا و تیوباربیتوریک­اسید (TBA) کمتری داشتند (۰۵/0P<). به­طوری­که در روز ۲۱، بیش­ترین شاخص PTC در گروه شاهد (log cfu/g 12/0±39/14) وکم­ترین آن در تیمار ۷۵۰ میلی­گرم اسانس مرزنجوش (logcfu/g 09/0±38/12) مشاهده گردید. هم­چنین بیش­ترین مقدار تیوباربیتوریک­اسید در تیمار شاهد (mgMDA/kg 05/0±57/1) و کم­ترین آن در تیمار ۲۵۰ میلی­گرم اسانس مرزنجوش mg MDA/kg 08/0±20/1 به دست آمد (۰۵/0P<). تیمارهای حاوی مقادیر مختلف اسانس تفاوت معنی­داری با هم نداشتند (۰۵/0P>). به طور کلی می­توان گفت استفاده از ۵۰۰ میلی­گرم اسانس مرزنجوش در جیره می­تواند موجب بهبود شاخص­های رشد و کیفیت فیله ماهی قزل­آلای رنگین­کمان در زمان نگهداری دمای یخچال (°C 1±4) گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.