مقاله بررسی اثر اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخصهای رشد و کیفیت فیلهی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±۴)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخصهای رشد و کیفیت فیلهی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±۴) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخصهای رشد و کیفیت فیلهی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±۴) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخصهای رشد و کیفیت فیلهی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±۴)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخصهای رشد و کیفیت فیلهی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±۴) :
تعداد صفحات :۲۵
در این مطالعه اثر جیرههای غذایی حاوی مقادیر مختلف اسانس مرزنجوش بر شاخصهای رشد و کیفیت فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در دمای یخچال (°C 1±4)مورد پژوهش قرار گرفت. بدین منظور، ماهیان قزلآلای رنگینکمان با میانگین وزنی ۴۴/۰±38/69 گرم با جیرههای غذایی حاوی اسانس مرزنجوش (صفر، ۲۵۰، ۵۰۰ و ۷۵۰ میلیگرم اسانس در هر کیلوگرم جیرهی غذایی) مورد تغذیه قرار گرفتند. بعد از پایان ۴۸ روز دوره آزمایش، میزان شاخصهای رشد مورد نظر تعیین و نیز از تعدادی از ماهیان گروههای آزمایشی فیله تهیه شد و فیلهها جهت بررسی کیفیت به مدت ۲۱ روز در دمای یخچال (۱±4 درجه سانتیگراد) قرار گرفتند و باکتریهای سرماگرا، تیوباربیتوریکاسید (TBA) و مجموع بازهای ازته فرار (TVB-N) در فواصل زمانی ۷ روزه (روزهای صفر، ۷، ۱۴ و ۲۱) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در برخی از شاخصهای رشد شامل وزن نهایی، افزایش وزن، درصد افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی تفاوت معنیداری در تیمارهای آزمایشی وجود دارد (۰۵/0P<). همچنین نتایج این بررسی نشان داد که فیله ماهیان تحت تیمار با سطوح مختلف اسانس مرزنجوش نسبت به گروه شاهد در طی نگهداری در یخچال، باکتریهای سرماگرا و تیوباربیتوریکاسید (TBA) کمتری داشتند (۰۵/0P<). بهطوریکه در روز ۲۱، بیشترین شاخص PTC در گروه شاهد (log cfu/g 12/0±39/14) وکمترین آن در تیمار ۷۵۰ میلیگرم اسانس مرزنجوش (logcfu/g 09/0±38/12) مشاهده گردید. همچنین بیشترین مقدار تیوباربیتوریکاسید در تیمار شاهد (mgMDA/kg 05/0±57/1) و کمترین آن در تیمار ۲۵۰ میلیگرم اسانس مرزنجوش mg MDA/kg 08/0±20/1 به دست آمد (۰۵/0P<). تیمارهای حاوی مقادیر مختلف اسانس تفاوت معنیداری با هم نداشتند (۰۵/0P>). به طور کلی میتوان گفت استفاده از ۵۰۰ میلیگرم اسانس مرزنجوش در جیره میتواند موجب بهبود شاخصهای رشد و کیفیت فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در زمان نگهداری دمای یخچال (°C 1±4) گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.