مقاله تنوع ژنوتیپی آلو و گوجه با استفاده از ویژگی‌های مورفولوژیکی در منطقه مراغه


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تنوع ژنوتیپی آلو و گوجه با استفاده از ویژگی‌های مورفولوژیکی در منطقه مراغه دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تنوع ژنوتیپی آلو و گوجه با استفاده از ویژگی‌های مورفولوژیکی در منطقه مراغه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع ژنوتیپی آلو و گوجه با استفاده از ویژگی‌های مورفولوژیکی در منطقه مراغه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تنوع ژنوتیپی آلو و گوجه با استفاده از ویژگی‌های مورفولوژیکی در منطقه مراغه :

تعداد صفحات :۲۷

به منظور بررسی تنوع ژنتیکی آلو و گوجه آزمایشی با استفاده از ۳۸ ژنوتیپ و ۱۸ صفت کمی و کیفی مطابق دسکریپتور IBPGR انجام شد. بر اساس نتایج تجزیه واریانس، اکثر صفات بررسی شده در محدوده ارقام معنی‌دار بودند که نشان‌دهنده تنوع در هر صفت بود. نتایج تجزیه همبستگی ساده صفات وجود همبستگی‌های مثبت و منفی معنی‌دار بین برخی صفات مهم را نشان داد. تجزیه عامل‌ها نشان داد که اغلب صفات مربوط به شکل میوه و هسته‌، اندازه و رنگ گل‌، میزان خودباروری و زمان باز شدن گل‌ها از اجزای تشکیل‌دهنده عوامل اصلی بودند . صفات موثر در پنج گروه عامل قرار گرفتند که مجموعاً ۷۶ درصد از کل تغییرات را توجیه کردند. در محدوده هر عامل صفات با ضرایب عامل بالای ۷/۰ به عنوان ضرایب عاملی معنی‌دار در نظر گرفته شدند. تجزیه کلاستر در فاصله ۹، ژنوتیپ‌ها را به چهار گروه اصلی تقسیم کرد. گروه‌ها اغلب از نظر صفات شکل میوه و هسته، میزان خودباروری و جدا بودن گوشت از هسته میوه متفاوت و در تشکیل کلاستر موثر بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.