مقاله ارزیابی خصوصیات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ‌های‌ سویا (Glycine max L.) در منطقه پارس‌آباد مغان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی خصوصیات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ‌های‌ سویا (Glycine max L.) در منطقه پارس‌آباد مغان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ‌های‌ سویا (Glycine max L.) در منطقه پارس‌آباد مغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ‌های‌ سویا (Glycine max L.) در منطقه پارس‌آباد مغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ‌های‌ سویا (Glycine max L.) در منطقه پارس‌آباد مغان :

تعداد صفحات :۲۴

به منظور ارزیابی خصوصیات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ‌های سویا، آزمایشی به صورت طرح بلوک کامل تصادفی در ۳ تکرار در شهرستان پارس‌آباد مغان در سال ۹۱-۱۳۹۰ اجرا شد. در این آزمایش ژنوتیپ‌هایApollo،Zane،L.17،Williams،INA،Hsus-H116،Spry،Ks4895،Stressland،Rend، L.77-2061،Omaha،L.75-6141،Darby،NE3399 L.93-3312 وL.83-570 مورد بررسی بودند. ارتفاع گیاه،فاصله اولین انشعاب،تعداد شاخه،تعدادغلاف،وزن غلاف،وزن دانه،تعداد دانه،وزن هزار دانه،عملکرد دانه،درصد و عملکرد پروتئین مورد ارزیابی قرار گرفتند.نتایج نشان داد ارتفاع گیاه،تعداد شاخه، غلاف و دانه در بوته،وزن غلاف،وزن دانه،وزن هزار دانه،عملکرد دانه و درصد و عملکرد پروتئین تفاوت معنی‌داری داشتند. بطوری که ژنوتیپ Darby در بین دیگر ژنوتیپ‌ها بیشترین میانگین تعداد شاخه در بوته(۵۵/۶)،تعداد غلاف در بوته(۸۹/۱۱۹)، وزن غلاف در بوته(۱۹/۱۷ گرم)،وزن دانه در بوته(۴۹/۲۹ گرم)،تعداد دانه در بوته(۰۶/۲۴۶)،عملکرد دانه(۵/۷۲ کیلوگرم در هکتار) و عملکرد پروتئین(۳۳۱۶ کیلوگرم در هکتار) را داشت.بیشترین میانگین درصد پروتئین(۷۵/۵۰) در ژنوتیپ‌ L.75-6141 و بیشترین فاصله اولین انشعاب از طوقه(۷۰/۱۵ سانتی‌متر) در ژنوتیپ Ks4895 بودند. ژنوتیپ‌های Williams و Zane نیز به ترتیب بیشترین میانگین صفات ارتفاع گیاه(۳۳/۱۰۳ سانتی‌متر) و وزن هزار دانه(۵۷/۱۶۶ گرم) را به خود اختصاص دادند.تجزیه کلاستر ژنوتیپ‌های سویا را به سه گروه تقسیم‌بندی کرد، گروه اول، دوم و سوم به ترتیب ۸،۵ و۴ ژنوتیپ را در خود جای دادند که در این بین، گروه دوم(شامل ژنوتیپ‌های Darby،Williams،Hsus-H116،Apollo،L.93-3312) دارای میانگین صفات عملکردی و کیفی بالاتری نسبت به دو گروه دیگر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.