مقاله تأثیر فلورایدتراپی موضعی بر ریزنشت لبه ای ترمیم های کامپوزیت رزین و گلاس اینومر رزین مدیفاید در مولرهای شیری


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر فلورایدتراپی موضعی بر ریزنشت لبه ای ترمیم های کامپوزیت رزین و گلاس اینومر رزین مدیفاید در مولرهای شیری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر فلورایدتراپی موضعی بر ریزنشت لبه ای ترمیم های کامپوزیت رزین و گلاس اینومر رزین مدیفاید در مولرهای شیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر فلورایدتراپی موضعی بر ریزنشت لبه ای ترمیم های کامپوزیت رزین و گلاس اینومر رزین مدیفاید در مولرهای شیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر فلورایدتراپی موضعی بر ریزنشت لبه ای ترمیم های کامپوزیت رزین و گلاس اینومر رزین مدیفاید در مولرهای شیری :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقدمه: فلوراید موضعی ممکن است سبب تخریب ترمیم های دندانی شود. هدف از این مطالعه ارزیابی تأثیر فلوراید موضعی بر ریزنشت لبه ای ترمیم های کامپوزیت رزین و گلاس اینومر رزین مدیفاید (RMGI) در مولرهای شیری بود. مواد و روش‌ها:شصت مولر شیری در این مطالعه تجربی استفاده شد. دندانها به صورت تصادفی بر اساس نوع ماده ترمیمی و کاربرد ژل فلوراید قبل یا بعد به ۶ گروه ده تایی تقسیم شدند گروه FC شامل (فلوراید+کامپوزیت)، CF (کامپوزیت+فلوراید)، C (کامپوزیت)، FG (فلوراید+RMGI)، GF(RMGI+فلوراید) وG (RMGI). حفرات کلاس V در سطح بـاکال به گونه ای تهیه شدکه مارژیـن ژنژیـوالی در سمان قرار داشت. نمونه ها بعد از نگهداری، ترموسایکل، و غوطه وری در فوشین بازیک، در مقطع باکولینگوال برش داده و از نظر نفوذ رنگ بررسی شدند. داده ها در SPSS نسخه ۱۸ با استفاده از آزمونهای Kruskal Wallis وMann-Whitney U در سطح معنی داری ۰۵/۰ تجزیه و تحلیل شدند. یافته‌ها:تفاوت معنادار ریزنشت بین سه گروه کامپوزیت وجود نداشت (۰۵/۰<P). در گروه های RMGI، گروه GF در مقایسه با G ریزنشت معنادار بیشتری را نشان داد (۰۲۹/۰=P)، در حالیکه تفاوت معناداری بین گروههای دیگر وجود نداشت (۰۵/۰<P). مقایسه گروه های کامپوزیت و RMGI یکسان شده از نظر کاربرد فلوراید نشان داد که ریزنشت در FG در مقایسه با FC (024/0=P) و در GF در مقایسه با CF (002/0=P) بطور معناداری بالاتر بود؛ اما تفاوت ریزنشت بین گروه های C و G معنادار نبود (۲۶۸/۰=P). نتیجه گیری:در مولرهای شیری، سیل لبه ای ترمیم های کامپوزیت تحت تأثیر ژل فلوراید اسیدی قرار نگرفت. در حالیکه، ژل فلوراید اسیدی با ریزنشت بیشتر در حفرات ترمیم شده با RMGI مرتبط بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.