مقاله غنیسازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمهای خشکشده در سامانه مادونقرمز-هوای داغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله غنیسازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمهای خشکشده در سامانه مادونقرمز-هوای داغ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله غنیسازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمهای خشکشده در سامانه مادونقرمز-هوای داغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنیسازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمهای خشکشده در سامانه مادونقرمز-هوای داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله غنیسازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمهای خشکشده در سامانه مادونقرمز-هوای داغ :
تعداد صفحات :۱۶
خشککردن سبزیها و میوهها با سامانه مادونقرمز – هوای داغ در مقایسه با روشهای متداول دارای مزایایی مانند کیفیت ظاهری و حسی بالای محصول، رنگ روشن، زمان کوتاه خشککردن و مصرف پایین انرژی میباشد. در این مطالعه ابتدا قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) در شرایط بهینه توسط سامانه مادونقرمز هوای داغ (۲۵۰ وات و ۶۰ درجه سانتیگراد) خشک، آسیاب و غربال شد؛ و سپس جهت غنیسازی کیک اسفنجی مورداستفاده قرار گرفت. پودر قارچ دکمهای در چهار سطح ۰، ۵ ، ۱۰ و ۱۵ درصد بهعنوان جایگزین آرد گندم در فرمولاسیون کیک مورداستفاده قرار گرفت. ویسکوزیته و رئولوژی خمیر کیک توسط ویسکومتر چرخشی بروکفیلد اندازهگیری شد. خصوصیات کیکها مانند دانسیته و درصد ترکیبات به روش استاندارد، رنگ به روش پردازش تصویر، آزمون نفوذ توسط دستگاه بافت سنج، و ارزیابی حسی، مورد ارزیابی قرار گرفت. با افزایش درصد پودر قارچ در فرمولاسیون کیک، ویسکوزیته خمیر کاهش یافت. ویسکوزیته ظاهری خمیر کیک غنیشده در سرعت برشی برابر ۶۰ بر ثانیه در محدوده ۵۵/۱۲ تا ۲۰/۱۸ پاسکال ثانیه به دست آمد. با افزایش پودر قارچ دکمهای اختلاف معنیداری بین کیکها ازنظر خصوصیات بافت سنجی مشاهده نشد و سفتی نمونهها در محدوده ۰۷۰/۲-۸۱۲/۱ نیوتن بود. بر اساس نتایج ارزیابی حسی، نمونه حاوی ۱۰ درصد پودر قارچ بالاترین امتیاز را ازنظر پذیرش کلی داشت. شاخصهای l*، a* و b* برای نمونه برگزیده به ترتیب برابر ۷۴/۶۳، ۵۵/۰ و ۳۴/۲۸ به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.