بررسی شیوع ترومبوسیتوپنی و عوامل مرتبط در نوزادان بستری در بخش NICU بیمارستان کودکان مفید طی سال های ۸۳-۱۳۸۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع ترومبوسیتوپنی و عوامل مرتبط در نوزادان بستری در بخش NICU بیمارستان کودکان مفید طی سال های ۸۳-۱۳۸۲ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع ترومبوسیتوپنی و عوامل مرتبط در نوزادان بستری در بخش NICU بیمارستان کودکان مفید طی سال های ۸۳-۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع ترومبوسیتوپنی و عوامل مرتبط در نوزادان بستری در بخش NICU بیمارستان کودکان مفید طی سال های ۸۳-۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع ترومبوسیتوپنی و عوامل مرتبط در نوزادان بستری در بخش NICU بیمارستان کودکان مفید طی سال های ۸۳-۱۳۸۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهنده

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: با توجه به شیوع ترومبوسیتوپنی در نوزادان بستری در بخش های NICU و عوارض شناخته شده آن و عدم گزارشی از وضعیت آن در کشور و وجود کاستی هایی در تحقیقات قبلی، به منظور تعیین شیوع ترومبوسیتوپنی و عوامل مرتبط با آن، این تحقیق بر روی نوزادان بستری در بخش NICU بیمارستان کودکان مفید طی یک سال انجام شد. مواد و روش ها: این تحقیق با طراحی Cross-Sectional روی کلیه نوزادان که به طور مستمر در بخش NICU بستری شدند، انجام گرفت. نوزادان براساس مقدار پلاکت به سه گروه؛ غیر ترومبوسیتوپنیک، ترومبوسیتوپنی خفیف تا متوسط و ترومبوسیتوپنی شدید تقسیم شدند. شیوع ترومبوسیتوپنی در نمونه ها همراه نقش عوامل جنس، سن حاملگی، اختلال رشد داخل رحمی (IUGR) سپسیس، نارسایی جفتی، خونریزی داخل بطنی و عمل جراحی با بروز ترومبوسیتوپنی تعیین و میزان واقعی آن در جامعه برآورد شده و با آماره chi square مورد قضاوت آماری قرار گرفت. یافته ها: در این مطالعه، تعداد ۴۳۶ نوزاد بستری و تحت بررسی قرار گرفتند: تعداد ۱۱۰ نوزاد (۲۵.۲%) مبتلا به ترومبوسیتوپنی شدند که ۱۲.۶% ترومبوسیتوپنی خفیف تا متوسط و همین مقدار دچار ترومبوسیتوپنی شدند. نوزادان ترومبوسیتوپنیک نسبت به نوزادان غیر ترومبوسیتوپنیک در مواجهه بیشتری با پرترم بودن، IUGR، خونریزی داخل بطنی، سپسیس و نارسایی جفتی بودند. (P<0.01) نوزادان مبتلا به ترومبوسیتوپنی در مواجهه با جنس خاص و سابقه عمل جراحی نبودند. نتیجه گیری و توصیه ها: به نظر می رسد شیوع ترومبوسیتوپنی و عوامل مرتبط با آن در نوزادان بستری در بخش (IUGR) رقم بالایی باشد. توجه به پیش آگهی این عارضه انجام تحقیقات آنالیزی وسیعی در این زمینه توصیه می شود.

کلید واژه: ترومبوسیتوپنی در نوزادان، ریسک فاکتور، سپسیس، خونریزی داخل بطنی، IUGR

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.