مقاله تأثیر پرایمینگ بذر با کیتوزان بر جوانهزنی، روابط یونی و خصوصیات بیوشیمیایی نخود تحت تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر پرایمینگ بذر با کیتوزان بر جوانهزنی، روابط یونی و خصوصیات بیوشیمیایی نخود تحت تنش شوری دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر پرایمینگ بذر با کیتوزان بر جوانهزنی، روابط یونی و خصوصیات بیوشیمیایی نخود تحت تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پرایمینگ بذر با کیتوزان بر جوانهزنی، روابط یونی و خصوصیات بیوشیمیایی نخود تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر پرایمینگ بذر با کیتوزان بر جوانهزنی، روابط یونی و خصوصیات بیوشیمیایی نخود تحت تنش شوری :
تعداد صفحات :۲۶
برای ارزیابی تأثیر پرایمینگ (شاهد= بدون پرایمینگ)، آب مقطر، کیتوزان ۱/۰ درصد و کیتوزان ۲/۰ درصد بر جوانه زنی و رشد گیاهچه نخود تحت تنش شوری (صفر، ۴، ۶ و ۸ دسیزیمنس بر متر)، آزمایشی در شرایط محیطی کنترل شده انجام شد. نتایج نشان داد که تنش شوری موجب کاهش درصد و سرعت جوانه زنی، شاخص ویگور، طول و وزن خشک ساقه چه و ریشه چه، میزان پتاسیم و نسبت پتاسیم به سدیم گردید، درحالیکه میزان سدیم، محتوای پرولین، کربوهیدراتهای کل و مالون دیآلدئید را افزایش داد. پرایمینگ بذر با کیتوزان درصد و سرعت جوانه زنی را نسبت به سایر تیمارهای پرایمینگ افزایش داد. در تنش شوری dS/m 8، بذرهای پرایم شده با کیتوزان شاخص ویگور، طول ساقه چه، طول ریشه چه و وزن خشک ساقه چه بیشتری نسبت به شاهد داشتند. بیشترین محتوای پتاسیم در پرایم با کیتوزان ۲/۰ درصد مشاهده شد. همچنین با افزایش شوری، کیتوزان سبب کاهش میزان سدیم و مالون دی آلدئید و افزایش نسبت پتاسیم به سدیم، محتوای پرولین و کربوهیدرات کل گیاهچه ها گردید. به این ترتیب میتوان اظهار داشت که تأثیر عمده پیشتیمار بذر نخود با کیتوزان بر رشد گیاهچه بود و تأثیر قابلملاحظهای بر افزایش درصد جوانه زنی نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.