بررسی اثر چند عصاره گیاهی در کنترل بیماری سفیدک پودری خیار (مقاله کوتاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر چند عصاره گیاهی در کنترل بیماری سفیدک پودری خیار (مقاله کوتاه) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر چند عصاره گیاهی در کنترل بیماری سفیدک پودری خیار (مقاله کوتاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر چند عصاره گیاهی در کنترل بیماری سفیدک پودری خیار (مقاله کوتاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر چند عصاره گیاهی در کنترل بیماری سفیدک پودری خیار (مقاله کوتاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۶

استفاده از ترکیبات طبیعی گیاهان برای کنترل بیماری ها، به دلیل مزایایی که بر ترکیبات شیمیایی سنتزی دارند، مورد توجه و تحقیق قرار گرفته است. در این پژوهش تاثیر پنج عصاره گیاهی شامل عصاره برگ اسفناج، چغندر، ترب، شلغم و فلفل در پیشگیری و درمان بیماری سفیدک پودری خیار در آزمایشات گلخانه ای بررسی شده است. بدین منظور عصاره آبی، استونی یا متانولی هر گیاه با غلظت های ۱% و ۵%، یک روز قبل یا یک روز بعد از تلقیح بیمارگر روی بوته ها استفاده شد و سپس شدت بیماری بر اساس تعداد لکه ها روی برگ ده روز پس از تلقیح محاسبه گردید. هم چنین میزان تاثیر عصاره ها در کنترل بیماری، با اثر قارچکش پنکونازول و عصاره گیاه Reynoutria sachalinensis ((Rs، که کاربرد تجاری در کنترل بیماری دارند، مقایسه گردید. نتایج نشان داد که کلیه این عصاره ها وقتی با فاصله یک روز از تلقیح بیمارگر روی بوته به کار رفتند، شدت بیماری را کاهش دادند، گرچه میزان تاثیر آنها متفاوت بود. عصاره استونی ۵% فلفل و چغندر و عصاره متانولی ۵% اسفناج و شلغم، در مقایسه با عصاره Rs، تاثیر نسبی در جلوگیری از آلودگی داشتند. از طرف دیگر، عصاره متانولی ۵% شلغم، بیشترین تاثیر را در درمان بیماری داشت و به اندازه قارچکش پنکونازول در درمان بیماری موثر بود. هم چنین آزمایش نشان داد که ۲۴ ساعت قبل از تلقیح، بهترین زمان کاربرد عصاره های اسفناج و Rs، برای کنترل بیماری است و کاربرد عصاره های فلفل و شلغم، ۲۴ ساعت پس از تلقیح در کنترل بیماری موثرتر است. لذا درجه تاثیر عصاره ها، تحت تاثیر زمان کاربرد، غلظت و نوع حلال قرار می گیرد.

کلید واژه: Podosphaera fusca، عصاره های گیاهی، قارچکش پنکونازول، Reynoutria sachalinensis

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.