مقاله استفاده از برگ خرمای عمل آوری شده با اوره در جیره گاومیشهای پرواری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده از برگ خرمای عمل آوری شده با اوره در جیره گاومیشهای پرواری دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از برگ خرمای عمل آوری شده با اوره در جیره گاومیشهای پرواری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از برگ خرمای عمل آوری شده با اوره در جیره گاومیشهای پرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از برگ خرمای عمل آوری شده با اوره در جیره گاومیشهای پرواری :
تعداد صفحات :۲۲
این آزمایش با هدف بررسی امکان استفاده از برگ خرمای عملآوری شده با اوره در پرواربندی گوسالههای نر گاومیش انجام گردید. به منظور افزایش ارزش غذایی برگ خرما با ۵ درصد اوره عملآوری شد. این آزمایش بر اساس طرح بلوک¬های کامل تصادفی با سه تیمار و پنج تکرار در مدت ۱۳۸ روز انجام گردید. ۱۵ روز اولیه آزمایش بهعنوان دوره عادت پذیری در نظر گرفته شد. تیمارها شامل استفاده از سه جیره غذایی حاوی صفر (شاهد)، ۵/۱۲ و ۲۵ درصد (بر اساس ماده خشک) برگ خرمای عمل¬آوری شده که جایگزین بخشی از قسمت علوفهای(باگاس) جیرههای غذایی دامهاگردید. جیرههای غذایی شامل۵۰ درصد علوفه و۵۰ درصد کنسانتره بود. پروتئین خام و انرژی قابل متابولیسم برگ خرمای عملآوری شده با ۵ درصد اوره به ترتیب ۱۸/۰±67/14 درصد و ۰۶/۰±74/0 مگاکالری برکیلوگرم ماده خشک تعیین گردید. صفات مورد بررسی شامل ماده خشک مصرفی روزانه، افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل غذایی برای سه تیمار بهترتیب ۸۱/۶، ۲۵/۷، ۱۱/۷ کیلوگرم و ۸۴۵/۰، ۸۸۹/۰، ۹۰۲/۰ کیلوگرم و ۲۴/۸ ، ۱۹/۸ ، ۹۷/۷ بهدست آمد. نتایج نشان دادند برای کلیه عوامل مورد بررسی، بین تیمارها اختلاف معنی داری مشاهده نگردید)۵P>). بنابر این میتوان تا ۲۵ درصد جیره گاومیشهای پرواری(بر اساس ماده خشک)، از برگ خرمای عمل آوری شده با ۵ درصد اوره استفاده نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.