مقاله تاثیر محیط آموزشی و عوامل مرتبط بر عملکرد شیردهی مادران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر محیط آموزشی و عوامل مرتبط بر عملکرد شیردهی مادران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر محیط آموزشی و عوامل مرتبط بر عملکرد شیردهی مادران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر محیط آموزشی و عوامل مرتبط بر عملکرد شیردهی مادران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر محیط آموزشی و عوامل مرتبط بر عملکرد شیردهی مادران :

مقاله تاثیر محیط آموزشی و عوامل مرتبط بر عملکرد شیردهی مادران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در افق دانش از صفحه ۵۹ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر محیط آموزشی و عوامل مرتبط بر عملکرد شیردهی مادران
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عملکرد شیردهی
مقاله عوامل مرتبط
مقاله مادران
مقاله محیط آموزشی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: تغذیه با شیر مادر نقش مهمی در سلامت مادر و نوزاد دارد؛ بنابراین آموزش مادران در این زمینه ضروری می باشد. این پژوهش با هدف مقایسه تاثیر محیط آموزشی (بیمارستان و منزل) و عوامل مرتبط بر عملکرد شیردهی مادران در شهر گناباد انجام گرفته است.
روش تحقیق: در این مطالعه نیمه تجربی، ۱۶۲ نفر از مادران که در بیمارستان ۲۲ بهمن گناباد زایمان کرده و ساکن شهر گناباد بودند، به روش تخصیص تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه با بسته فیلم آموزشی در بیمارستان و گروه دیگر با همان بسته در منزل آموزش داده شدند. داده ها وارد نرم افزار SPSS نسخه ۱۱۵ شد و با استفاده از آمار توصیفی و آزمون های آماری تی مستقل و آنالیز واریانس یک طرفه مورد تحلیل قرار گرفت. سطح معنی داری در آزمون ها ۰.۰۵در نظر گرفته شد.
یافته ها: نتایج این پژوهش نشان داد که بیشترین درصد واحدهای پژوهش را افراد بین ۴۵-۳۰ سال (۵۰ درصد)، دیپلم(۴۰۷ درصد)، دارای منزل شخصی ( ۷۵۹درصد)، ساکن شهر (۷۴۷ درصد) و دارای بیش از یک فرزند (۵۵۶ درصد) تشکیل داده اند. بعد از آموزش، تفاوت معنی دار آماری بین میانگین نمره عملکرد شیردهی مادران بر حسب محل سکونت (p<0.001)، محیط آموزش (p=0.04)، میزان تحصیلات (p=0.006) و سن (p=0.01) وجود داشت؛ به طوری که افرادی که ساکن شهر بوده و تحصیلات بالاتر و هم چنین سن بالاتری داشتند و در منزل آموزش دیده بودند عملکرد شیردهی بهتری داشتند.
نتیجه گیری: نتایج حاکی از آن است که ارایه بسته فیلم آموزشی سازمان بهداشت جهانی در منزل تاثیر بیشتری بر عملکرد شیردهی مادران نسبت به بیمارستان داشته است. مادران در منزل راحت تر بوده و عوارض بعد از زایمان کمتر شده و شرایط یادگیری مساعدتر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.