مقاله بررسی استفاده از سطوح مختلف تفاله اسانس¬گیری شده گیاه مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی بره های پرواری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی استفاده از سطوح مختلف تفاله اسانس¬گیری شده گیاه مرزه خوزستانی
بر عملکرد تولیدی بره های پرواری دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی استفاده از سطوح مختلف تفاله اسانس¬گیری شده گیاه مرزه خوزستانی
بر عملکرد تولیدی بره های پرواری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استفاده از سطوح مختلف تفاله اسانس¬گیری شده گیاه مرزه خوزستانی
بر عملکرد تولیدی بره های پرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی استفاده از سطوح مختلف تفاله اسانس¬گیری شده گیاه مرزه خوزستانی
بر عملکرد تولیدی بره های پرواری :
تعداد صفحات :۲۴
تعداد ۳۰ رأس بره نر نژاد فراهانی میانگین وزن ۴/۱±6/33 به طور تصادفی به ۵ گروه تقسیم و در جایگاه¬های انفرادی نگهداری شدند. ۱۵ روز دوره عادت¬پذیری و ۶۰ روز دوره پروربندی در نظر گرفته شد. در جیره¬های آزمایشی به ترتیب مقادیر صفر (تیمار شاهد)، ۲۵ (تیمار ۲)، ۵۰ (تیمار ۳)، ۷۵ (تیمار ۴) و ۱۰۰ (تیمار ۵) درصد تفاله مرزه جایگزین یونجه گردید. وزن¬کشی دوره¬ای گوسفندان هر ۱۵ روز یکبار انجام گرفت. در پایان دوره همه گوسفندان کشتار و وزن لاشه ¬آنها ثبت گردید. مصرف خوراک روزانه، میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذا، pH شکمبه، وزن نهایی، وزن و بازده لاشه تحت تأثیر جیره ¬های آزمایش قرار نگرفتند (۰۵/0P >). مصرف ماده خشک و سایر مواد مغذی بین تیمارهای آزمایشی تفاوت معنی¬داری نداشت(۰۵/0P >). بین تیمارهای آزمایشی تفاوت معنی¬داری از نظر قابلیت هضم ظاهری ماده خشک و سایر مواد مغذی مشاهده نشد (۰۵/0P >). جایگزینی تفاله مرزه به جای یونجه در سطح ۷۵ درصد به طور معنی¬داری حداکثر وزن زنده بلوغ را در مقایسه با تیمارها شاهد افزایش داد (۰۵/۰>P). زمان تأخیر (سنی که در آن رشد شتابنده به رشد کاهنده تبدیل گردید) در تیمار ۴ به طور معنی داری بالاتر از سایر تیمارها بود (۰۵/۰>P). نتایج این پژوهش نشان داد که تفاله اسانس¬گیری شده مرزه می¬تواند بدون ایجاد هرگونه اثرات منفی بر عملکرد تولیدی در جیره بره¬های پرواری با کنسانتره بالا به جای بخش علوفه ای استفاده شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.