مقاله بررسی تأثیر جیره های حاوی گیاه مرتعی سوبابل بر قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر جیره های حاوی گیاه مرتعی سوبابل بر قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر جیره های حاوی گیاه مرتعی سوبابل بر قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر جیره های حاوی گیاه مرتعی سوبابل بر قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر جیره های حاوی گیاه مرتعی سوبابل بر قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی :
تعداد صفحات :۱۸
هدف از این آزمایش بررسی تأثیر استفاده از سوبابل (منبع غنی از پروتئین) به جای یونجه در جیره بر خصوصیات هضم پذیری، تخمیر شکمبهای و برخی فراسنجههای خونی در گوسفند عربی بود. دامها با جیرهی شاهد (بدون سوبابل) و جیرهی حاوی سوبابل (سوبابل به میزان ۵۰ درصد جایگزین یونجه شد) برای مدت ۴۰ روز تغذیه شدند. نتایج نشان داد که تفاوت بین تیمارهای شاهد و حاوی سوبابل در مادهی خشک مصرفی (به ترتیب ۵۰/۱۱۹۰ و ۰۰/۹۵۴ گرم در روز)، قابلیت هضم مادهی خشک (به ترتیب ۸۸/۶۶ و ۴۱/۵۶ درصد)، الیاف نامحلول در شویندهی خنثی (به ترتیب ۴۹/۳۳ و ۳۶/۳۹ درصد) و پروتئین خام (به ترتیب ۳۲/۶۱ و ۰۷/۶۹ درصد) معنیدار نبود (۰۵/0P>). نیتروژن آمونیاکی و pH شکمبه، مدت زمان خوردن، نشخوار، جویدن و هر کدام از این فاکتورها به ازای مادهی خشک، NDF و پروتئین خام بین دو جیرهی شاهد و سوبابل متفاوت نبود (۰۵/0P>). هیچ تفاوتی بین تیمارها برای گلوکز، ازت اورهی خون، کلسترول و تریگلیسیرید وجود نداشت (۰۵/0P>). پتانسیل تولید گاز، تولید تودهی میکروبی و پارتیشنینگ فاکتور کاه گندم و کنجالهی سویا در تیمار شاهد و سوبابل تفاوتی نداشت (۰۵/0P>). همچنین قابلیت هضم مادهی خشک و NDF کاه گندم و کنجالهی سویا بین دو تیمار شاهد و سوبابل متفاوت نبود (۰۵/0P>). بر طبق نتایج، استفاده از گیاه سوبابل به میزان ۵۰ درصد یونجه در جیره تأثیری بر قابلیت هضم و تخمیر، فعالیت نشخوار و فراسنجههای خونی دامها نداشت، بنابراین شاید بتوان گیاه سوبابل را با وجود داشتن مواد سمی تانن و میموزین به میزان ۵۰ درصد جایگزین یونجه در جیرهی گوسفند عربی استفاده نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.