تحلیل استاتیکی ساختمان های بلند با سیستم ترکیبی قاب محیطی، هسته مرکزی و چند کمربند خرپایی با استفاده از روش انرژی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل استاتیکی ساختمان های بلند با سیستم ترکیبی قاب محیطی، هسته مرکزی و چند کمربند خرپایی با استفاده از روش انرژی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل استاتیکی ساختمان های بلند با سیستم ترکیبی قاب محیطی، هسته مرکزی و چند کمربند خرپایی با استفاده از روش انرژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل استاتیکی ساختمان های بلند با سیستم ترکیبی قاب محیطی، هسته مرکزی و چند کمربند خرپایی با استفاده از روش انرژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل استاتیکی ساختمان های بلند با سیستم ترکیبی قاب محیطی، هسته مرکزی و چند کمربند خرپایی با استفاده از روش انرژی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

رشد روز افزون جمعیت و کمبود زمین در شهرهای بزرگ، لزوم استفاده از ساختمان های بلند را تشدید می نماید.در سازه های بلند، سیستم قاب محیطی یکی از رایج ترین سیستم های مقاوم در برابر بارهای جانبی می باشد. بهمنظور افزایش بازدهی سازه قاب محیطی، روشهای متعددی معرفی گردیده است. سیستم ترکیبی قاب محیطی،هسته مرکزی، مهار بازویی و کمربند خرپایی یکی از این روشهاست. جهت کاهش تغییر مکان جانبی قابمحیطی، می توان یک هسته مرکزی با صلبیت نسبتا زیاد را با آن ترکیب کرد. هنگامی که مهارهای بازویی وکمربندهای خرپایی به این سیستم افزوده گردد و در بهترین شرایط از لحاظ موقعیت قرار گیرند، تغییر مکانجانبی سازه کاهش بیشتری خواهد داشت. مرسوم است که جهت مدلسازی این سیستم ترکیبی، هسته مرکزی بایک تیر طره معادل سازی گردد و اندرکنش قاب محیطی و هسته مرکزی با سیستم مهار بازویی و کمربند خرپایی،به صورت فنر پیچشی در محل قرارگیری مهار بازویی و کمربند خرپایی مدل شود. فنر پیچشی در خلاف جهتدوران ناشی از بارهای جانبی عمل می کند و باعث کاهش جابه جایی جانبی می شود. تحلیل متداول و معمولی اینقاب ها به علت داشتن درجات آزادی زیاد غالبا وقت گیر و پر هزینه است. در این تحقیق، با استفاده از روش انرژی،روابطی برای سختی در ارتفاع بیان میشود، سپس با بیشینه کردن انرژی ذخیره شده در فنرها، محل بهینهکمربند خرپایی بدست میآید. با استفاده از روش پیشنهادی موقعیت بهینه مهار بازویی و کمربند خرپایی درحالت های مختلف این تحقیق همخوانی زیادی با نتایج دیگر محققین دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.